În loc să se uite în propria sa ogradă, Făgădău caută vinovați pentru starea în care a adus Constanța!

În loc să se uite în propria sa ogradă, Făgădău caută vinovați pentru starea în care a adus Constanța!(1668)


Primarul Constanței s-a decis că ultimii vinovați pentru faptul că nu se întâmplă nimic bun în municipiu sunt consilierii PNL, adică opoziția. După fix doi ani de mandat, Decebal Făgădău caută încă vinovați în loc să găsească soluții pentru Constanța. Dacă până acum doi ani, mentorul său, Radu Mazăre, în loc să se ocupe de problemele orașului, tuna și fulgera împotriva guvernărilor sau a autorităților statului, Făgădău a trecut la un alt nivel. Pentru Decebal Făgădău, lucrurile merg prost în Constanța pentru că aleșii locali din partea PNL nu îi creează o majoritate confortabilă în Consiliul local. Observăm că, la jumătate de mandat, nici aparatul Primăriei nu îi recunoaște autoritatea. Acum, „Omul invizibil” dă vina pe opoziția liberală pentru neputința sa de a-și coagula majoritatea.

 „Ați avut doi ani, domnule primar. Doi ani în care să ne convingeți că puteți să puneți în practică ceea ce v-ați asumat în campania electorală. Ați avut doi ani în care să ne convingeți că puteți fi un partener de dialog cu care să putem colabora pentru binele constănțenilor. Din păcate, Constanța este în derivă și dumneavoastră nu sunteți în stare să veniți cu un proiect viabil pentru, cândva, al doilea oraș al României. Susținem tot ce înseamnă proiect benefic pentru Constanța, dar până acum nu aveți niciun proiect important reușit. Nu vom tolera acest dezinteres, această lipsă de transparență și această lipsă de respect pentru constănțeni. Dacă nu reușiți să organizați aparatul administrativ al Primăriei și să puneți bazele unui dialog politic eficient în interesul municipiului vă recomandăm să vă luați cei doi viceprimari(despre care încă nu ne-ați spus ce atribuții au în administrația pe care o conduceți) și să vă retrageți din fruntea orașului” , a declarat Septimiu Bourceanu, coordonatorul Organizației Municipale PNL Constanța.

În jumătate de mandat, Făgădău a trecut de la promisiuni la scuze. Cu o aroganță demnă de kite surferul rezident în Madagascar, primarul încearcă să inducă acum opiniei publice că nu face pentru că nu este lăsat.

Să înțelegem domnule primar că bilanțul dumneavoastră la jumătate de mandat constă în a vă disculpa că nu reușiți să organizați aparatul propriu și că opoziția liberală nu vă lasă să vă jucați așa cum vă doriți? În acest caz este clar că dezvoltarea Constanței este din nou întârziată ”, a punctat Septimiu Bourceanu. 
jooble.org