Alegeri pentru primar- Chișinău- 3 iunie 2018 Andrei Năstase- calcule numerologice

Alegeri pentru primar- Chișinău- 3 iunie 2018 Andrei Năstase- calcule numerologice(15605)


Alegeri locale anticipate la CHIȘINĂU. Dorin Chirtoacă, primarul suspendat din cauza unui dosar penal, și-a dat demisia din funcția de primar la data de 16 februarie 2018.

Au fost stabilite alegeri locale anticipate pentru data de 20 mai 2018. Pe 3 iunie se va desfășura turul 2 în care vor fi votați Andrei Năstase și Ion Ceban.


ANDREI NĂSTASE
Data nașterii: 6 august 1975
Cifra destinului 9 din 3 și 6; cifra zilei de naștere 6; cifra personalității 4

Andrei Năstase este avocat al Drepturilor Omului și om politic din Republica Moldova, membru-fondator și lider al Platformei Civice Demnitate și Adevăr (DA), președinte și membru-fondator al Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”.


Cu siguranță temperamental, mânat de bunele sale intenții poate deveni cu ușurință exploziv, tumultos, impetuos, energic. Luând în serios funcțiile de conducere se va implica în orice acțiune i se va părea a fi în sprijinul celor mulți și năpăstuiți- cifra destinului 9 din 3 și 6. Preferă pacea, buna înțelegere, apreciază loialitatea și bunul simț (cifra 6 din destin). Are impresia că toți ceilalți au nevoie de sfaturile sale avizate și se oferă necondiționat, expunându-și opiniile, împrăștiind povețe, învățându-i pe ceilalți ce să facă și cum, când să acționeze și în ce context (6). Apreciază arta, poate avea calități artistice, uneori exagerează în a fi moralist. Familia, conceptul de familie sunt importante pentru el (6 din cifra zilei de naștere). Are talent oratoric de invidiat, se aruncă în necunoscut, riscă permanent, se agită, se consumă, nu poate trăi altcumva decât în mijlocul celor mai importante evenimente (cifra 3 din destin).

 

Stresul nu a fost nicicând o problemă pentru el, reacționează cel mai bine atunci când este aproape de limită, nu se pierde, nu se teme, e norocos (3). Este entuziast, are simțul umorului, poate fi fermecător și îngâmfat, intolerant și gelos, mereu pregătit pentru a face față celor mai dure încercări. Îl veți găsi acolo unde încrâncenarea este maximă, unde secretul reprezintă baza a tot ceea ce urmează a se întâmpla, înțelege necesitatea tainelor, știe a o păstra, o respectă (cifra 3 din destin). Trăiește hrănindu-se cu iubirea celorlalți, are nevoie să fie admirat, se simte excelent atunci când este lăudat, nu înțelege de ce unii oameni nu apreciază eforturile sale (3).
Comportamentul ca și personalitatea îi sunt inflexibile (cifra numelui complet 4, cifra personalității 4).

Practic și realist, deși este talentat la scris și la vorbit nu se va îmbăta nicicând cu apă rece, nu poate fi păcălit de vorbe frumoase.

 

Organizat și disciplinat, categoric și sever, oricât de simpatic pare a fi în timpul liber când are ceva de înfăptuit nu are timp de pierdut, nu are prieteni ci doar misiunea sa care trebuie îndeplinită impecabil (cifra personalității 4).

Uneori crud, alteori violent, când se înfurie nu înțelegi cum de nu seamănă cu băiatul simpatic și plin de bune intenții (cifra conportamentului 4). Își dorește să poată munci mai mult, să aibă mai multe realizări, să fie mai realist și uneori mai metodic decât este deja. Ar vrea să fie mai echilibrat, mai perseverent și mai minuțios- cifra vocalelor 4.
Ceilalți îl percep ca fiind cumsecade și bun, generos și fratern, personajul pozitiv din oricare poveste- cifra consoanelor 9.

Nu are liniște până ce nu a finalizat cu bine orice proiect început- linia hotărârii 159 este prezentă în numerograma zilei sale de naștere. Preferă să acționeze decât să stea pe margine ascunzându-se de necazuri- linia acțiunii 789 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

Lucrează bine alături de ceilalți fără a fi neapărat un partener adevărat. El dă lecții echipelor deja formate, nu este om de echipă- lipsește cifra 2 din numerograma zilei sale de naștere.

Când își stabilește un obiectiv nimic și nimeni nu-l vor împiedica să-și ducă misia până la capăt, am spune mai pe scurt că în ceea ce privește vulnerabilitățile nu-și permite a se împiedica de ele- cifra de tensiune 0.

Când are necazuri, când unii vor crede că este la pământ, înfrânt, el va găsi puterea de a se remonta, de a își reveni, uitând că este bun și blând, organizându-se fără a avea milă de propriile dureri sufletești, fiind cinstit cu propria persoană, îndurând oricât de greu i-ar fi, disciplinându-se cu orice risc și acționând exact atunci când trebuie, uitând ca are suflet și sentimente- caracteristică ascunsă 4.

 

Se află, din punct de vedere numerologic, într-o perioadă cu vibrație 6- a responsabilității și a asumării faptelor.

Provocarea acestei perioade este 2- simte că nu mai poate apleca urechea la tot ceea ce încearcă a i se transmite. Este tot mai selectiv cu informațiile primite, uneori exagerat de selectiv. Aproape că îi este tot mai greu să țină cont de opiniile celor ce i se doresc a fi parteneri. El știe că nu poate fi partenerul nimănui ci doar dascălul tuturor.

 

Anul 2018 are vibrația misterului pentru Andrei Năstase- vibrație personală 7.

În acest an se va modifica mereu ceva în planurile sale. Îi va fi dificil să dețină controlul. El va fi mai dificil, mai retras, nu va urma sfaturile nimănui.

Luna iunie 2018 are pentru el o vibrație personală 4.

Se va disciplina, se va organiza, va munci mai mult, va fi mai practic, își va stabili un program riguros.

Ziua de 3 iunie, are pentru el o vibrație personală 7.

Distant, serios, inabordabil, retras, sceptic și singur. Aceeași vibrație a misterului, a Divinității care așază totul după cum este voia sa, după cum trebuie, nu după cum ar dori ceilalți.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri