PMP vrea să spulbere USL

PMP vrea să spulbere USL(1351)


Partidul Mișcarea Populară a inaugurat astăzi sediul filialei de la Constanţa, situat în bulevardul Mamaia nr. 213, în prezenţa preşedintelul PMP, Eugen Tomac, a preşedintei Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a secretarului general al partidului, Cristian Petrescu, şi în prezenţa a numeroşi membri, susţinători şi simpatizanţi.

Evenimentul a fost urmat de o conferinţă de presă.
”PMP va spulbera USL în întreagă ţară. Avem obligaţia, din respect pentru români, de a pune capăt dispreţului pe care majoritatea USL-istă de stânga îl manifestă faţă de cetăţeni. Dreapta va învinge teroarea pe care un grup de oameni mărunţi a instalat–o în judeţul Constanţa. Suntem europeni şi avem dreptul să trăim int –o societate în care să domine bunăstarea şi respectul între şi faţă de cetăţeni, iar PMP va lupta cu toate forţele pentru atingerea acestui scop“, a declarat preşedintele PMP , Eugen Tomac.

Totodată, PMP Filiala Constanţa Claudiu-Iorga Palaz, a transmis următorul mesaj: ”Inaugurarea sediului filialei judeţene Constanţa a Partidului Mişcarea Populară punctează un nou pas în evoluţia organizaţiei noastre, care îşi reafirmă ambiţia de a deveni o filiala de top, aşa cum însuşi domnul preşedinte Eugen Tomac ne-a urat în urmă cu două săptămâni. În mai puţin de o lună, am reuşit să capacităm în jurul nostru tineri ambiţioşi, care au înţeles că un viitor curat nu poate fi construit decât activând într-un alt fel într-un partid în care tinereţea nu este un handicap, ci un avantaj, deoarece tinereţea aduce o viziune proaspătă, curată şi novatoare asupra politicului. Personal, doresc că acest sediu să devină un punct de referinţă pe harta politică a Constanţei şi nu numai, deschis tuturor celor care s-au săturat să asiste la circul dezmăţat al puterii şi la muţenia obedienţă a opoziţiei.”
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri