CUM S-AU PRINS IOHANNIS ȘI ORBAN ÎN BIGUDIURILE DOAMNEI PREMIER

CUM S-AU PRINS IOHANNIS ȘI ORBAN ÎN BIGUDIURILE DOAMNEI PREMIER(1597)


Ludovic Orban, liderul PNL, execută pentru sine un exercițiu de imagine. De fapt, ținând cont că-i face un serviciu și președintelui Iohannis, avem de-a face cu un dublu exercițiu de imagine.

Cum ar putea să îl refuze tocmai pe idolul, pe favoritul său, căruia, în campania electorală, îi dedica ode în gura mare! Cine este cel mai tare? Și răspunsul venea din sala leșinată pe jumătate din cauza dulcegăriilor lui Orban. Răspuns: “Iohanniiiiisss!”

Acum soarta face că amândoi s-au prins în bigudiurile doamnei Dăncilă!

Ce soartă a avut și duduia din Videle! Mult mai tare decât Tanța din Medgidia, care și-a descoperit perechea pe peronul gării! Da’ doamna Dăncilă! Nici în zilele ploioase nu visa dumneaiei să ajungă prim ministrul României!

Visa dumneaei să-i dea un flit direct în nas lui Iohannis? Și nu pe orice subiect, ci pe politică externă…

S-a dus doamna premier în Israel ca să schimbe ambasada! A plecat direct de la Videle în Israel, fără bilet de voie de la domnul prezident, care a luat-o din nou peste ochi de la oamenii lui Dragnea. Să fim serioși, de la oamenii puși de Dragnea…

Păi, de ce a promovat el femeia în partid? Știe că doamnele promovate pe post de feline au ghearele ascuțite. V-ați uitat la fața lui Iohannis? Arată ca și cum s-ar fi flocăit și cu Rovana Plumb în același timp!

Președintele României a bătut nemțește din picior și a vrut să o pună la punct pe madam premier pentru păcăleala din Israel. Nu știți cum se bate nemțește din picior? Simplu. Numărați: “Ai, dai, ai trai, n-ai dai, n-ai trai”...

Dar degeaba a bătut el nemțește, că la Videle se vorbește doar limba lui Dragnea! El a anunțat că este o pisică la Popa în poartă, el a călcat pe ea moartă…

Cu alte cuvinte, doamna premier nu a catadicsit să se prezinte la prima întâlnire cu președintele! Chestiune care l-a enervat la culme, cum era și firesc să se întâmple. Și atunci i-a cerut demisia! Demisiiiiaaaa?

Păi, de când taie și spânzură doar Dragnea în teritoriu, demisia și-a pierdut esența la Videle. Și a început președintele Iohannis să cânte pe nas ca un popă autentic: “Cine mă apără și mă răzbunăăăă?”-
Răspuns din ecou: Ludoooviiiiiiccccc!

Desigur, Ludovic Orban, care, ca să-l răzbune pe împărat, i-a făcut plângere penală doamnei premier! Din exces de zel, ca să-l liniștească pe împărat, nu s-a mulțumit cu o acuză, două, la bășcălie, ci a sărit omul direct la înaltă trădare!

Ăsta da exercițiu de imagine. Cu o “înaltă trădare”, se spală amândoi președinții de păcate.

Iohannis apare în fața lumii mondiale ca un președinte dur, iar Orban mai recuperează cîte ceva din imaginea pe care a avut-o altădată în politică.
Dar, oricum, foarte puțin...
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri