Servicii de asistență și consultanță în accesarea fondurilor europene și a granturilor naționale, inclusiv ajutor de stat și minimis, furnizate de C.C.I.N.A. Constanța

Servicii de asistență și consultanță în accesarea fondurilor europene și a granturilor naționale, inclusiv ajutor de stat și minimis, furnizate de C.C.I.N.A. Constanța(966)


 

Camera de Comerț Industrie, Navigație si Agricultura Constanta, furnizează servicii de asistenta si consultanta in accesarea fondurilor europene si a granturilor naționale, inclusiv ajutor de stat si minimis.

Experții Biroului de Consultanță și finanțări proiecte furnizează servicii complete și integrate pentru:

- Identificarea oportunităților de finanțare, verificarea eligibilității solicitantului și a activității proiectului, analiza criteriilor de evaluare și formularea propunerilor pentru creșterea șanselor de succes;

- Completarea cererilor de finanțare și a anexelor aferente;

- Elaborarea planurilor de afaceri;

- Elaborarea proiecțiilor financiare;

- Depunerea dosarului de finanțare;

- Planificarea și realizarea achizițiilor din cadrul proiectului;

- Asigurarea managementului general și financiar al proiectului;

- Pregătirea și realizarea rapoartelor tehnice și de monitorizare;

- Pregătirea și realizarea dosarelor de prefinanțare, cereri de plată și rambursare;

- Pregătirea și realizarea rapoartelor de progres și a rapoartelor finale, financiare și tehnice.

Serviciile furnizate de experții noștri, la înalte standarde calitative, se adreseaza tuturor beneficiarilor, indiferent de statut și domeniu de activitate (persoane fizice, IMM-uri, instituții publice) și indiferent de programul care răspunde nevoilor beneficiarilor noștri (POCU, POC, PNDR, POR, POCA, ORIZONT 2020, INTERREG EUROPE, GRANTURI GUVERNAMENTALE ETC.).

Informații suplimentare și consultanță inițială gratuita se pot obține la sediul CCINA Constanța din Bdl.Al.Lăpușneanu, Nr.185 A, sau la Tel: 0241 619 854, int.226, E-mail: dru@ccina.ro, www.ccina.ro.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri