De Ziua Tineretului, Tineretul Național Liberal lansează proiectul NOI SUNTEM VOI. Îi invităm pe tinerii cu potențial să vină alături de noi, e nevoie de competență în politică, actualul guvern nu ne poate reprezenta

De Ziua Tineretului, Tineretul Național Liberal lansează proiectul NOI SUNTEM VOI. Îi invităm pe tinerii cu potențial să vină alături de noi, e nevoie de competență în politică, actualul guvern nu ne poate reprezenta(1259)


Tineretul Național Liberal - cea mai mare organizație pentru tineri a unui partid politic din România - nu sărbătorește Ziua Tineretului prin lozinci fără substanță și discursuri goale de conținut, ci propune acțiuni concrete. TNL lansează azi campania „Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii. Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori. TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare.

Ești interesat de o dezbatere despre transparentizarea deciziei din primaria orașului tău? Ai vrea să participi la o dezbatere despre cum pot PNL și USR să vorbească pe aceeași voce, despre parteneriatul civil sau despre cum să oprim exodul creierelor? Vrei să pui umărul la transformarea funcționarilor publici de la ghișeu în funcționari publici virtuali? Vrei sa contribui la eficientizarea procesului legislativ din Parlament? Ai o idee de proiect de lege? Hai cu noi! Noi suntem voi!

Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de dreapta din România și principala forță a Opoziției. Cele mai recente acțiuni dovedesc acest lucru: de la sesizările PNL admise la CCR în cazul modificărilor la legile justiției, până la inițiativele legislative în sprijinul mediului privat. Tineretul Național Liberal a dovedit că este la fel de activ: a sancționat public fiecare inițiativă aberantă a guvernelor PSD cu efect asupra tinerilor și a inițiat proiecte de promovare a tinerilor cu potențial de a stimula inovarea în cadrul administrațiilor locale precum Smart Administration Summer Camp sau „Fabrica de Viitor” - proiect care își propune să creeze un mediu de interconectare între profesioniști din diverse domenii și tineri. Suntem deschiși la noi idei și cei mai valoroși tineri își pot atinge potențialul alături de noi.

Pentru a vă convinge că merită să deveniți membri ai TNL, vom iniția o campanie stradală de informare care să arate tinerilor de ce trebuie să se implice în politică alături de TNL, vom organiza dezbateri publice în cadrul organizațiilor de tineret pe teme de interes național sau cu impact local, vom demara și o campanie online, pe rețelele sociale, și vom pune la dispoziție locuri în comisiile noastre de specialitate pentru cei care doresc să se implice într-un anumit domeniu.

La mulți ani alături de noi! Noi suntem voi!

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri