Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PNL Constanța inițiază un proiect de reabilitare a  accesului la Plaja Modern

PNL Constanța inițiază un proiect de reabilitare a accesului la Plaja Modern(1793)Consilierul municipal al Partidului Național Liberal, Mihaela Andrei, a depus miercuri, 25 aprilie a.c., spre dezbaterea și aprobarea Consiliului Local Municipal Constanța, proiectul de hotărâre privind „Recondiționarea și modernizarea treptelor ce facilitează accesul la Plaja Modern”.

Inițiat în temeiul Legii administrației publice locale nr.215/2001, proiectul își propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor municipiului Constanța, la atragerea turiștilor, la creșterea gradului de atractivitate a Plajei Modern, precum și la susținerea creșterii economice și a performanței în orașul nostru.

„Așa cum am mai spus de nenumărate ori, modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern va oferi atât constănțenilor, cât și turiștilor, oportunitatea petrecerii timpului liber într-un mod civilizat, având în vedere faptul că, în prezent, zona este neigienizată şi extrem de degradată. Din păcate, observăm cum potențialul turistic al Constanței nu este deloc exploatat și valorificat de administrația publică locală. Constănțenii au așteptat destul!”, a afirmat Mihaela Andrei.

În proiectul inițiat, consilierul local liberal solicită trecerea din administrarea Primăriei Constanța în cea a SC Confort Urban SRL a treptelor de acces către Plaja Modern în scopul recondiționării acestora, dar și asigurarea sistemului de mână curentă, a iluminatului public și securizarea tuturor cablurilor electrice vizibile, care pun în pericol siguranța cetățenilor.

Ne dorim ca recondiționarea scărilor să se realizeze în așa fel încât să le fie asigurat accesul pe plajă și persoanelor cu dizabilități, bătrânilor și, nu în ultimul rând, părinților cu copii în cărucioare. De asemenea, solicităm ca, după recondiționare, scările să fie igienizate în mod constant, să fie montate coșuri de gunoi, iar arborii să fie toaletați”, a mai spus consilierul local municipal al PNL Constanța, Mihaela Andrei.

La rândul său, coordonatorul politic al organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Septimiu Bourceanu, susține că „această situație scoate în evidență faptul că orașul Constanța nu este gospodărit!”.


  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri