DORU OCTAVIAN DUMITRU  sau  MAȘINA DE  RÂS

DORU OCTAVIAN DUMITRU sau MAȘINA DE RÂS(1396)


Eu nu mai am de foarte mulți ani limbă. Mi-am înghițit-o la un spectacol al actorului de comedie DORU OCTAVIAN DUMITRU.

Aflat într-o formă de zile mari, omul s-a lansat într-o cascadă de poante ilustrate cu un joc de scenă care te băga și mai rău în boală. După primul sfert de oră, sala arăta astfel: indivizi cu cureaua lată moartă, evident, de râs, indivizi tăvălindu-se de râs pe podea, indivizi care se sufocau, fără nici un pericol, din aceeași cauză, secretari cu cenzura, care, din cauza râsului, nu puteau semna raportul privind suspendarea spectacolului, activiști de partid care încercau, dar degeaba încercau, să-și păstreze mimica dură în consens cu funcția, două tinere devenind mame spontan pe baza râsului sănătos, mai mulți spectatori care căutau ceva pe sub scaune, dar nu se știe ce, poate o insignă!, pentru că și dumnealor se stricau de râs, ștergându-și pantofii cu costumul de seară etc.

Demență, pace și cadență. Eu mi-am înghițit limba de atâta râs, dar Doru Octavian Dumitru m-a consolat, cu noi poante improvizate pe loc….

Doru Octavian este un artist complet, manifestându-se pe scenă în mai multe ipostaze. Dialogurile lui Doru cu Doru, în fapt, unul și același Doru, sunt de-a dreptul magnifice.

Un spectacol de zile mari!

Sâmbătă seara, la malul mării, așa cum ne-am obișnuit, Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE din Eforie ne așteaptă cu o veritabilă gală a umorului, marca DORU OCTAVIAN DUMITRU!

 

După spectacol, KaraOk Party !


Suport artist 40 lei/pers.


Rezervări la Restaurant: 0728.328.082  sau în Constanța la Armand: 0766.765.889
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri