Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Ce se mai întâmplă cu vremea...în acest weekend!

Ce se mai întâmplă cu vremea...în acest weekend!(2343)


Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare caracterizată de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. În weekend, vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor.

 

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil la senin, exceptând regiunile sudice, zona Carpaților Meridionali și parțial centrul țării, unde vor fi înnorări temporare și pe spații mici, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în extremitatea estică a țării și pe crestele montane. Temperaturile minime, mai ridicate decât cele ce în mod normal ar trebui să se înregistreze la această dată, se vor încadra în general între 3 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO 20 aprilie, ORA 09 - 21 aprilie, ORA 09 ÎN ŢARĂ

Valorile termice, mai scăzute decât în intervalul anterior, vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe de scurtă durată în prima parte a intervalului în sudul și estul țării, precum și la munte. La peste 1800 m altitudine, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe parcursul zilei, vântul va sufla moderat cu intensificări temporare îndeosebi în regiunile estice și la munte, iar noaptea, când va diminua semnificativ din intensitate, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO 21 aprilie, ORA 09 - 22 aprilie, ORA 09 ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând în a doua parte a nopții, regiunile nordice și nord-estice, unde vor fi unele înnorări și pe spații mici posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime în general între 4 și 12 grade.

 

PROGNOZA METEO 22 aprilie, ORA 09 - 23 aprilie, ORA 09 ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe de scurtă durată, ziua în nord, centru și în est, precum și la munte, iar noaptea, cu precădere în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic, în continuare, mai ridicat decât cel normal în această perioadă, va fi caracterizat de temperaturi maxime cuprinse între 19 și 28 de grade, ușor mai coborâte pe litoral și minime între 3 și 13 grade.

 

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII 23 aprilie, ORA 09 - 26 aprilie, ORA 09 ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține caldă pe tot parcursul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată va fi mai ridicată la munte, iar din a doua parte a intervalului și în vest și în centru.

 

Sursa: www.romaniatv.net

  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri