Ce se mai întâmplă cu vremea... până de Paște!

Ce se mai întâmplă cu vremea... până de Paște!(1065)


Primele zile ale săptămânii viitoare vor fi dominate de o răcire a vremii, însă în limitele normale pentru această perioadă. De joi vremea se va încălzi şi există posibilitatea ploilor în partea de vest şi sud-vest a ţării.

LUNI

Vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și temporar, ziua, vor fi ploi slabe de scurtă durată pe arii restrânse în est și izolat în rest. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar în regiunile sudice și la munte rafalele vor atinge 60...70 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nord-vest și 17 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață și, mai ales în nordul și centrul țării, precum și în zonele deluroase, de brumă.

 

MARŢI

Vremea va fi predominant frumoasă și, mai ales în vestul, centrul și nordul țării, se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua în nord-vest, sud-est și zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade pe litoral și 20 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, unde se mențin condiții de apariție a brumei. Noaptea în zonele joase vor fi condiții de ceață.

 

MIERCURI

Vremea va fi frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, mai scăzute pe litoral și în Delta Dunării, spre 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, unde se mențin condiții de brumă. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

 

TENDINŢE JOI - DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în regiunile vestice și sud-vestice.

 

Sursa: www.romaniatv.net

  
jooble.org