Debut literar pentru avocatul Minodora Ion

Debut literar pentru avocatul Minodora Ion(3020)


.Avocatul Minodora Ion a lansat miercuri, 7 martie 2018, primul său volum, „Arta de a învinge”.

Cartea, apărută la editura Coresi, se adresează tuturor celor ce vor să-și cunoască și să-și dezvolte potențialul ascuns, să se reinventeze și să se învingă pe sine.

Structurată pe două părţi, cartea cuprinde pentru început capitole autobiografice, fiind descrise principalele evenimente din viața autoarei: nașterea, copilăria, căsătoria, nașterea copiilor, moartea celor dragi, cea de-a doua parte fiind dedicată principiilor și învățămintelor cu care autoarea a rămas în urma experiențelor trăite, dar și modului în care şi-a dezvoltat atitudinea de învingătoare.

Fiecare cuvânt așternut aici vine din suflet, iar fiecare poveste a fost trăită cu toată ființa mea. Ea s-a născut din dorința mea de a ajuta cât mai mulți oameni spiritual și material. Spun aceasta, deoarece o mare parte din drepturile de autor se va îndrepta către copiii bolnavi. Cealaltă parte va merge către editarea următoarelor cărți ce vor fi scrise cu același scop caritabil”, a declarat Minodora Ion.

Printre invitaţi, la evenimentul de lansare s-au numărat Gina Cătălina Micloș, dir. Exec. Editura Coresi, Conf. Univ. Dr. Mariana Cojoc, Carmen Lungu, dir. Exec. Crucea Roşie Constanţa şi psihoterapeutul Cornel Gabriel Pasăre.

Despre Minodora Ion şi „Arta de a învinge”, Gina Cătălina Micloș, dir. Exec. Editura Coresi spune:

Descopăr că, paradoxal, o femeie puternică este cea care-şi recunoaşte propriile slăbiciuni şi le foloseşte în favoarea sa. Recunoaşte cum e să prioritizezi (la fiecare vârstă altcumva), cum să-ţi foloseşti timpul în aşa fel încât să nu ai regrete... Şi chiar dacă ea nu a reuşit întotdeauna să facă lucrurile perfect, ne transmite prin intermediul acestei cărţi adevărate pilde de viaţă. În fond, a face un lucru perfect, înseamnă a lua decizia cea mai bună la un moment dat.”

„Minodora Ion şi-a găsit forţa să depăşească obstacole, să devină o învingătoare şi să împartă cu noi lecţiile pe care viaţa i le-a oferit. Unul dintre lucrurile minunate pe care le-a învăţat este că trebuie să dăruieşti, dacă vrei să primeşti şi a găsit un echilibru în voluntariat”, a declarat Carmen Lungu, dir. Exec. Crucea Roşie Constanţa, despre Minodora Ion.

„Arta de a învinge a Minodorei Ion este o carte- declaraţie. O declaraţie despre viaţă. Despre viaţa proprie şi a tuturor.. Aşa cum spune autoarea, învingând ignoranţa, putem să învăţăm să dăruim(...) putem să depăşim limita egoismului, a lăcomiei şi a interesului personal. Pentru că noi alegem acum pentru atunci...doar noi! ”, a spus Conf. Univ. Dr. Mariana Cojoc, despre primul volum al Minodorei Ion.

„Este o bucurie şi o onoare să fiu martorul naşterii unei idei profunde şi provocatoare, apariţia unei cărţi pline de spirit, o carte ce ne conferă o viziune vie şi cristalină. Arta de a învinge este mesajul trimis de către Minodora Ion, adresat tuturor celor care doresc o viaţă mai bună, mai simplă şi mai fericită”, a declarat psihoterapeutul Cornel Gabriel Pasăre.

Evenimentul de lansare al volumului Arta de a învinge” a avut ca parteneri Departamentul de Cultură şi Culte din cadrul PSD Constanța, Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate Constanţa şi Toastmasters Constanţa (Public Speaking&Leadership Club).
 

Minodora Ion este avocat, formator, voluntar Crucea Rosie, cofondator al Toastmasters Constanţa (Public Speaking&Leadership Club), fondator al blogului minodoraion.ro – Valorifică-ţi potenţialul.

A publicat în mai multe reviste printre care „Glas Comun”, „Singur”, „eCreator”, „Observatorul”, etc.

 

Vă mulțumim!

Best Way Media 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri