Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Un parteneriat de succes, Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală şi Farmaciile REMEDIA

Un parteneriat de succes, Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală şi Farmaciile REMEDIA(3156)


Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală este proiectul de suflet, născut din dorința de a facilita accesul la cei mai buni medici specialiști din România, astfel încât fiecare să beneficieze în cel mai scurt timp posibil de consiliere profesionistă în alegerea medicului potrivit și a celor mai bune servicii medicale.

" Îți facilităm accesul către cei mai buni medici specialiști în domeniu, scurtând timpii de așteptare și fiind întotdeauna încrezători în personalul care îți evaluează starea de sănătate și îți oferă cele mai bune soluții medicale pentru problema ta de sănătate. “, afirmă Delia Rus, fondator Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală.

Farmaciile REMEDIA , farmacii cu tradiţie, sunt prezente în 14 judeţe în special Hunedoara şi Alba plus 20 unităţi în municipiul Bucureşti. Farmaciştii noştri, pofesionişti în domeniul sănătăţii, oferă cu multă responsabilitate şi dedicare, pe lângă eliberarea de medicamente şi servicii de consiliere a pacienţilor. Din dorinţa de a le oferi pacienţilor noştri servicii cât mai complete, Farmaciile REMEDIA au iniţiat parteneriatul cu Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală. Aceste servicii de consiliere pot fi continuate la un alt nivel, în beneficul pacientului, cu ajutorul Centrului de Informare şi Îndrumare Medicală .

Astfel, asocierea cu Farmaciile REMEDIA a venit ca şi o continuare naturală în strategia de business adoptată de catre Centru. Suntem conştienţi de faptul că de cele mai multe ori cei care intră în farmacie nu sunt în prealabil consultaţi de un medic specialist şi cer îndrumarea farmacistului asupra diverselor tratamente care ar trebui aplicate în funcţie de problema avută. Din aceste considerente ne dorim ca fiecare client al Farmaciilor REMEDIA să beneficieze de o îndrumare medicală corectă, cât şi de o informare exactă asupra unui diagnostic precis.

 Serviciile Centrului de Informare şi Îndrumare Medicală includ:

consiliere și indrumare telefonică

 recomandare medic specialist și terapeut

 programare consult medic specialitate și terapeut

 consiliere post consultație

 monitorizare evoluție stare de sănătate

 doctor şi tratamente medicale la domiciliu.

Te putem informa și îndruma către o multitudine de specializări medicale, însă cea mai înaltă expertiză o avem în următoarele arii: servicii stomatologice, tulburări de echilibru, afecţiuni ale coloanei vertebrale, sănătatea si frumusetea feminina.

Toţi clienţii Farmaciilor REMEDIA interesaţi de serviciile Centrului de Informare şi Îndrumare Medicală beneficiază de o CONSULTANŢĂ GRATUITĂ ” pentru una dintre directiile medicale existente, afirmă Delia Rus.

Practic, pacienţii care se adresează Farmaciilor REMEDIA, şi care identifică împreună cu farmacistul, că au nevoie şi de un consult medical de specialitate sau că ar beneficia de unul din serviciile enumerate mai sus, vor suna la numărul Centrului de Informare şi Îndrumare Medicală , unde vor beneficia de îndrumare printr-o CONSULTANŢĂ GRATUITĂ.

Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală s-a deschis pe 17 august 2017 şi se bazează pe atitudinea, bunăvoința și profesionalismul Deliei care își au rădăcinile în propriile experiențe trăite în cadrul sistemului medical de stat si privat romanesc. Originară din Cluj Napoca, Delia Rus și-a dedicat mare parte din viața profesională sistemului medical. Dorința de a-i ajuta pe ceilalți i-a călăuzit drumul profesional către funcțiile de asistentă șefă la secția de chirurgie a Spitalului Militar din Cluj Napoca și asistentă medicală in secția de chirurgie estetică a unei importante clinicii din Bucuresti.

Farmaciile REMEDIA au ca şi misiune promovarea şi lansarea unor concepte inovatoare de servicii farmaceutice in sprijinul sănătatii pacientilor si adaptate necesităţilor acestora, cu respectarea standardelor internaţionale de calitate, de etică şi profesionalism.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:

Delia Rus , Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală

Telefon: +40 722 631 336,

Email: contact@indrumaremedicala.ro

 

Farmaciile REMEDIA:

Telefon:+4074462391,

Email: corina.ionescu@remedia.ro 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri