MÂNA PROASTĂ A LUI DRAGNEA FACE ȘI POPORUL TRAGE !

MÂNA PROASTĂ A LUI DRAGNEA FACE ȘI POPORUL TRAGE !(3219)


Mă amuză teribil o caricatură publicată, cu mulți ani în urmă, în almanahul “Urzica”. Un băiețel împinge un londou în care se află un nou născut, pesemne frățiorul său, și spune vădit iritat:
“Nu e drept, unii fac și alții trag!”

Așa exclam și eu ori de câte ori îmi vine în minte mâna proastă la oameni a președintelui PSD. Până și Liviu Dragnea, care se joacă de-a Vodă cel Cumplit cu noi, mai recunoaște din când în când că nu este chiar bun la toate, că are și domnia sa unele lipsuri, nu atât de evidente încât să se retragă de la conducerea partidului, dar le are…

Momentul de sinceritate absolută,în condițiile în care, în general, mai marii din PSD nu-și recunosc niciodată greșelile și defectele, s-a produs atunci când a declarat că nu are mână bună la oameni.

Dar la ce are mână bună? La pescuit, la tenis, la Ponta, ce poantă!, la promovarea femeii acolo unde nu îi este locul? Mă refer la Ministerul de Interne, dintr-o ambiție a sa personală, pus pe bigudiuri...

Nu am înțeles dacă, în contrapartidă, are mână bună la poker, dar la bălți, cu siguranță, are.
Și, atunci, că tot o spune cu gura lui, de ce trebuie să plătească alții oalele sparte de mâna proastă a domniei sale?

Toată lumea din PSD e preocupată acum de planurile de răzbunare puse în mișcare de Dragnea! Ca să o țină langa cu scandalurile, domnul Dragnea a mai inventat un conflict, ca nu cumva națiunea să se plictisească…

Autorul principal este nimeni altcineva decât mâna proastă a domnului Liviu Dragnea.
Până acum, pesediștii au motivat în fel și chip starea lor de letargie. Au spus că nu se pot apuca de programul lor de guvernare pentru că nu au un guvern stabil!

Și cine poartă întreaga vină?
Mâna proastă a marelui șef al PSD. O spune chiar domnia sa!
Acum vrea capul lui Bădălău. Păi, cine l-a făcut mare și pe Bădălău ăsta? Cine i-a băgat în cap că este mare sculă în basculă? Mâna proastă a lui Dragnea.

În loc să repornească motorul economiei, abandonat pe marginea șoselei UE, Dragnea face “liste negre” cu cei care, zice domnia sa, l-au trădat.

Păi, în primul rând, l-a trădat mâna lui proastă!
Atunci, să înceapă cu ea seria răzbunărilor…

Cine l-a hrănit pe Bădălău cu jăratec?
Cine l-a adus pe Tudose fără lesă tocmai de la Brăila? Cine a favorizat drumurile în zig-zag ale lui Felix Stroe, pentru ca, în final, să i se strice și lui rostul politic și profesional?
Mâna cea proastă a domnului Dragnea.

Păi, înainte de răzbunare, să-și sancționeze drastic mâna, aia proastă, care o fi, dreapta sau stânga, ca să știm și noi ce politică face.
De aici să înceapă jihadul. Să și-o bage undeva. Mâna.

Dacă în materie de răzbunare, a declanșat acțiunea “Dinte pentru dinte”, să fie cinstit și să pună în mișcare și vendeta pasională “Mână pentru mână”.

Cine greșește, să plătească și la spate mâna să-și sucească. De ce să tragem noi ponoasele de pe urma mâinii proaste, dar de încredere personală, a domnului Dragnea!

Cu răzbunările la zi, continuă războiul absurd al sculelor din bascula PSD… Exact tichia asta de mărgăritar ne lipsea!

Din răzbunare în răzbunare, vom obține victorii multe! Trăiască, înflorească și să se lungească mâna domnului Dragnea!

Când mă uit în Parlamentul României, mă îngrozesc câte mâini proaste votează în numele nostru, dar în interesul lor.

Acum, ce-i drept, ar trebui să fim și noi mai atenți cu care mână votăm...
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri