Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
GRUPAREA RUSTICĂ DIN PSD CONSTANȚA NU SE TEME DE RĂZBUNAREA LUI DRAGNEA!

GRUPAREA RUSTICĂ DIN PSD CONSTANȚA NU SE TEME DE RĂZBUNAREA LUI DRAGNEA!(4586)


Se spune că Vasile Roaită a ajuns eroul clasei muncitoare de la noi după ce din neatenție sau din grabă, mă rog, nu are importanță, a călcat pe sirena din dotarea uzinei, declanșând alarma de protest.

Prost să fii, erou să devii!
Dacă îți este scris să ajungi, indiferent de schema propusă, erou, atunci, cu siguranță, ajungi, chiar cu riscul de a călca pe un cârlig de rufe!

Domnul Dobre, unul dintre fiii lui Dobre tatăl, cel cu cuptorul de pâine, are toate șansele să completeze banca de rezerve a eroilor din întâmplare ai PSD… Nu, nu a căzut într-o canalizare fără capac de securizare, cum a pățit un prieten de-al meu de la Iași. Dintr-o pură întâmplare, Dobre jr. s-a prins de pluta care l-a dus direct pe scaunul de ministru al Turismului!

Din fericire pentru noi, consumatorii de turism, și din nefericire pentru domnia sa, mandatul de ministru al Turismului s-a frânt brusc ca în timpul unei “lovituri de stat”.

Culmea ghinionului invocat de președintele Iohannis, exact în momentul în care era hotărât să se apuce de treabă! Urma anul acesta un nou pariu cu sezonul estival. După ce s-a rupt consensul ministerial, cheia de boltă a Guvernului Tudose, a venit momentul adevărului. Vorba unei tinere moldovence: “Tataie, ori pi dreapta, ori pi stânga!”

În acest context, Dobre a făcut pasul în tabăra lui Tudose. Nu știu dacă a fost alegerea domniei sale sau a urmat sfaturile cuiva mult mai interesat să-l “căpăcească” pe șeful cel mare al PSD...
Într-o asemenea conjunctură, dacă ea este reală, cred că ministrului i-a fost destul de greu să se decidă… Alegerea a fost cu ghinion, ca, de altfel, pentru toți cei care l-au trădat pe Liviu Dragnea.

Vin zile grele pentru toți domnii pesediști care l-au susținut pe Mihai Tudose și l-au criticat pe șeful PSD pentru excesele sale în ce privește promovarea unor doamne în Guvernul României.

Vin zile și mai grele pentru cei care au crezut cu naivitate că Dragnea e terminat…

Ca să dovedească contrariul, președintele PSD s-a luat la trântă cu generalul Pahonțu, șeful SPP, pe care l-a acuzat că face spionaj politic!
În paralel, fără să-și ascundă starea de nervozitate, a lansat un prim avertisment către cei de pe “lista neagră” a domniei sale, prefațând “Ziua răzbunării”.

Printre țintele nominalizate se numără și PSD Constanța. Din acest motiv, mai mulți membri ai “organizației județene”, care își spun “Gruparea rustică”, pun la cale tactica pe care o vor adopta în situația în care Liviu Dragnea declanșează represaliile. Domnia sa consideră că este momentul ca Marea Adunare Națională să reînvie...

După ultimul scandal cu fostul premier Tudose, ziariștii au pus următoarea întrebare: Cum a ieșit PSD din acest nou conflict intern? “Întărit” a răspuns triumfător Dragnea.

Aiurea. Dacă se ajunge la vendete, s-ar putea ca președintele pesedereilor să culeagă doar...vânt!

Mai nou, constat la domnul Dragnea tendința de a juca peste tot rolul tragic al victimei neînțelese și oropsite, drama spălăcită a politicianului vânat din toate părțile.

În realitate, domnia sa se pregătește să tragă din toate părțile ca să-i ciuruiască pe toți. Doar DNA îi mai salvează pe “trădătorii” de la Constanța, care, cu ajutorul lui Victor Ponta, în rolul denunțătorului nărăvaș, și-a îmbogățit bibliografia despre “regele bălților”, cum i se spune lui Dragnea.

Peștele de la cap se împute.
Din acest motiv, “Gruparea rustică” din PSD Constanța nu se teme de răzbunarea lui Liviu Dragnea.

De ce i se spune “Gruparea rustică”?
Ghici.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri