ATPF A INAUGURAT CURSA FUGARILOR ÎN KENYA

ATPF A INAUGURAT CURSA FUGARILOR ÎN KENYA(2575)


Agenția Turistică Pentru Fugari, ATPF, a inaugurat, zilele acestea, o nouă linie destinată celor cu dosare penale, evadaților de orice fel, condamnaților sau în curs de condamnare, suspecților pe bune, în general, celor certați cu legea, infractorilor autohtoni etc.

La cererea publicului larg recrutat din categoriile menționate mai sus, noua destinație este Kenya. Ea vine ca un răspuns prompt dat celor care preferă să se ascundă în țări tot mai calde și mai exotice cu putință, mizând pe ospitalitatea rinocerilor, despre care a scris pe îndelete un cunoscut scriitor...

Prima cursă de probă a decolat într-o discreție totală, având motoarele înfășurate, precum copitele cailor, cu o folie silențioasă, pentru a nu face zgomot.

Primul fugar cu destinația Kenya este un multimilionar din Cluj, care a fost pregătit corespunzător și din timp pentru această cursă oarecum festivă.

Câteva caracteristici. Ca și celelalte curse exotice, avionul de Kenya decolează într-o liniște mormântală, nu deranjează pe nimeni, nu poate fi detectat de radare, se asigură bilet doar pentru dus, discreție totală, cu mască sau fără mască, la latitudinea fugarului, se aplică doar conceptul: “Mucles, doar înainte!”, cazare, la sosirea în Kenya, în găuri de șarpe confortabile.

Fugarii din patria noastră preferă țări precum Kenya, pentru că acestea nu practică extrădarea. Înainte de a pune la concret în mișcare fuga din România, doritorii urmează pe blat un curs intensiv de afaceri, pentru a ști să-și plaseze averea în țările respective.
Condiție de bază pentru cei care vor să trăiască precum niște nababi departe de România.

Unii, mult mai prevăzători, au urmat respectivele cursuri timp de câțiva ani. Cu alte cuvinte, întâi și-au așternut, dezvoltându-și afacerile personale, și abia după aceea au plecat, ca într-un voiaj de nuntă, doar cu geanta sport!

Din acest punct de vedere, Radu Mazăre le-a luat la toți fața! A arvunit Madagascarul, după care, când a văzut că lucrurile se încurcă în țară, a părăsit, culmea, legal România. Desigur, a apelat la serviciile agenției, care a invocat pasiunea clientului său pentru sporturile extreme.

ATPF nu s-a dezmințit și i-a asigurat domnului Mazăre fugă sigură și liniștită. Conform protocolului din scrisoarea de prezentare a serviciilor, a fost scoasă fraza “Întoarcere sprâncenată”.

Ca o recunoaștere a calității serviciilor sale, agenția este tot mai solicitată de amatorii acestui gen de turism.

Trebuie spus că ATPF colaborează foarte bine cu cele mai importante servicii și instituții din subordinea statelor paralele, inclusiv în privința schimburilor de turiști.

O singură dată a dat chix și atunci din cauza unui terorist care s-a încăpățânat să circule cu niște berbecuți amărâți și neinstruiți…

ATPF a dovedit că merită, acum, încrederea celor care intenționează să apeleze la serviciile sale. La comandă, se pot face rezervări speciale pentru cei asupriți politic. Toți călătorii au ajuns la destinație și nu la închisoare, cum vor cei de la DNA. Mai ales în cazul mult râvnitului Ghiță…

Dată fiind cererea tot mai mare de bilete, dovadă că în România mai sunt foarte multe lucruri de furat, ATPF intenționează să deschidă o linie rapidă și în junglă.

În ritmul în care se circulă, sunt toate șansele ca România să rămână fără locuitori!

Cum așa?
Dar unde sunt cei cinstiți și cârpiți în cur?
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri