VIBRAȚIA ZILEI- 30 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 30 ianuarie 2018(4709)


Nevoia de echilibru ne îndeamnă către cumpătare. Azi vom tinde către împăcare, conciliere, aplanarea diferendelor sau oricum doriți să numiți această implicare excesivă în viețile tuturor.

 

Vibrația zilei de 30 ianuarie 2018 este 6.

 

Azi vom prefera să lucrăm în echipă. Vom prefera să fim alături de familie, alături de cei dragi.

Ne vom manifesta îngrijorarea pentru orice fleac. Vom vedea în jurul nostru tragedii. Ne vom face griji din nimic.

Îi vom agasa pe ceilalți cu temerile noastre. Vom intra cu forța în sufletele tuturor.

Vom oferi sfaturi celor care nu au nevoie de ele.

Problemele casnice vor fi pe primul plan, iar dragostea faţă de partener va fi foarte importantă. Vom fi mai dispuși decât în trecut să ne asumăm tot felul de responsabilităţi şi ne vom ocupa de obligaţiile şi îndatoririle care ne revin. În această zi vor fi favorizate eforturile creatoare.

Este o zi periculoasă, pentru căsniciile ce au deja parte de ciocniri frecvente pentru cuplurile deja erodate pline de frământări. Nu vom nega nimic, nici nu vom reproşa altora ceva ne vom asuma răspunderea faptelor noastre.

Casa şi problemele ce ţin de cămin ne vor preocupa mai mult ca niciodată. Această vibraţie avertizează asupra unei decizii importante legate de: dragoste, căsătorie sau chiar… divorţ.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 6.

 

Este vibraţia ideală pentru pecetea căsniciei. Cuplul este unul perfect. În interiorul căsniciei vor tinde să-şi dea sfaturi unul celuilalt. Ca şi cuplu adesea vor încerca a ordona viaţa altor cupluri oferind sfaturi multe, prea multe, gratuit, chiar dacă ceilalţi au sau nu nevoie. Familia unită pare a fi cel mai important lucru pentru acest cuplu, care se va ocupa de domeniul financiar doar pentru că este necesar, doar pentru a-şi asigura un trai decent.

Această pereche este perfectă pentru a năşi, pentru a cununa, pentru a boteza.

 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri