VIBRAȚIA ZILEI- 25 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 25 ianuarie 2018(2057)



Mai orgolioși, activi și ambițioși ne vom face cunoscute opiniile fără teamă. Vom prelua controlul propriilor vieți.

 

Vibrația zilei de 25 ianuarie 2018 este 1.

 

Viaţă luată de la capăt. Nu de la zero însă. Un început, alt mod de trai. Alte direcţii de urmat, şanse oferite.

Mai liberi, mai independenți, ne vom acorda mai multă lejeritate în a face tot ce vom dori şi a spune tot ce te vom simți că trebuie lămurit. Cu siguranță mai puternici. Inventivi vom găsi alte noi modalități de reușită.

Agresivi și tiranici vom ordona și vom aștepta ca ceilalți să ne îndeplinească ordinele. Este o zi potrivită demarării proiectelor, semnării contractelor. Este ziua în care orice demers are sorți de izbândă. Vom acționa și mai apoi vom gândi. Răbdarea nu se va număra printre calitățile noastre. Convingerile ne vor fi ferme. Nu vom accepta să fim contraziși. Vom fi autoritari, corecți și deciși. Pot apărea ocazii importante de împlinire.

Există șansa progresului financiar.

Ne vom impune indiferent de situație.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 1.

 

O căsnicie marcată de lupta pentru supremaţie. Fiecare va avea impresia că este cel mai bun, cel mai deştept, că el trebuie ascultat. Discuţiile frecvente vor fi legate de ascensiunea unuia dintre cei doi sau despre cine duce gunoiul. Nici unul nu este dispus să lase prea mult de la el. Unindu-şi însă forţele, cei doi parteneri, pot avea împreună realizări remarcabile.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri