LIVIU DRAGNEA ZICE CĂ I SE TRAGE DE LA   SCRISOAREA a III-a

LIVIU DRAGNEA ZICE CĂ I SE TRAGE DE LA SCRISOAREA a III-a(1605)


Răsturnând cana de vin pe masă, ca dovadă a producțiilor record obținute de podgoriile noastre în toamna anului trecut, am încercat să aflu direct de la sursă de ce i s-a retras sprijinul politic domnului Mihai Tudose.

Culmea viței de vie în sectorul vestimentației de vară, unde își făcea de cap Eva, am afat că nu i se impută nimic din punct de vedere profesional și politic!

Programul economic al PSD e în grafic. Ba, pardon, s-a înregistrat o creștere economică substanțială, singura în toată Europa. Nivelul de trai a crescut și el precum vrejul fermecat de fasole, mâncarea de bază a populației oropsite. Au crescut pensiile. S-au relaxat salariile.

Guvernanții se relaxează tot timpul. Fac glume proaste pe seama României, țară aflată tot timpul în prenatal. Din șapte în șapte luni, naște, înainte de termen, câte un nou prim ministru! Ce schimbări ciudate! La noi, plopul nu mai face pere mălăețe, după datină, ci premieri!

Continuăm cu binefacerile Guvernului Tudose. A fost eradicat șomajul în întreaga țară. Câte și mai câte…
Și, atunci, de ce a fost forțat să-și prezinte urgent demisia?

Liviu Dragnea a fost înțepat în fund de tot felul de șopârlitori în legătură cu Scrisoarea a III-a., model universal în materie de anonime revoluționare. Câteva întrebări iscoditoare îl frământă și acum.

De ce a fost informat abia la scrisoarea a III-a ?
De ce nu a i s-a spus nimic de prima și a doua scrisoare? Ce conțin ele și cât? Ce cât?
Cât face ca să fie recuperate în timp util și fără pierderi ?

Liviu Dragnea s-a supărat când l-a văzut pe Tudose citind scrisorile în cadrul unor emisiuni televizate. În direct și necenzurate.
Liviu Dragnea crede că acestea poartă pecetea unor trădători și au fost dirijate de Tudose, chestiune care l-a pus pe gânduri.

Prea multe apariții la TV, prea multe interviuri și participări active la dezbateri! La un moment dat, unii credeau că Mihai Tudose este șeful PSD!

E limpede că Liviu Dragnea a trăit din foarte multe puncte de vedere cu frica în sân că va fi trădat! Și de ce i-a fost frică, vorba aia, nu a scăpat!

Normal, după debarcarea lui Tudose, ar fi ca șeful pesediștilor să se liniștească, dar, după cum se agită, s-a aprins și mai tare! Drept dovadă, motivând că trebuie să sporească vigilența în partid și în Guvern, a trecut direct la amenințări dintre cele mai tăioase…

Toată lumea va fi supravegheată! Pentru cei care mișcă în front, va fi reintrodusă lozinca celebră cu fabrici și uzine. Dai în mine?

Mai mult ca sigur, în etapa care urmează, răzbunătorul Dragnea va fi ocupat cu plata unor polițe. Cu alte cuvinte, nu va fi liniște deloc și vom asista la un nou caft direct. De data aceasta, între Dragnea și oamenii lui Tudose, chiar dacă aceștia vor încerca să-și pună cenușă în cap și vor recita: “Dragneo, să ne ierți, am fost beți…”

De aceea, cred că miniștrii lui Tudose nu au nicio șansă să rămână în noua structură guvernamentală, deși, repet, în politică, orice este posibil!

Mai ales dacă ai tupeul lui Băsescu, care se laudă din nou că este cel mai bun prim ministru al României…
 
jooble.org