Mazăre, lui Băsescu: ”Eu umblu cu fete, dar nu le fac ministre și nici nu le dau jumătate din bugetul țării”

Mazăre, lui Băsescu: ”Eu umblu cu fete, dar nu le fac ministre și nici nu le dau jumătate din bugetul țării”(1509)


Primarul Constanţei , Radu Mazăre, a răspuns astăzi, într-o conferință de presă, acuzațiilor președintelui Traian Băsescu. ”Mi-e greu să văd că unul care stă mai mult cu domnişoare dezbrăcate prin Mamaia, se îmbracă în tot felul de armuri, când o face pe papuaşul, când pe apaşul, mi-e foarte greu să îl văd discutând cu generalii de la NATO chestiuni serioase legate de tranzitul de armament, de muniţie, de trupe”, a spus președintele.

”Este adevărat ce spune preşedintele Băsescu, că eu umblu cu fete sirene în staţiunea Mamaia, dar nu le fac ministre și nu le dau jumătate din bugetul ţării pe mână . Nu încerc să le fac şefe de partid. Eu nu sunt însurat şi nici ele măritate” .

”Cred că acoliţii lui şi afaceriştii din port au intrat în fibrilaţii după ce au auzit declaraţia premierului Victor Ponta în urma declaraţiilor mele cu privire la trecerea portului Constanţa în subordinea adminsitraţiei locale. Aceştia au pus mâna pe telefoane şi i-au cerut ajutorul. Timp de 20 de ani, Portul Constanţa a fost controlat de Băsescu şi toată tagma lor, toţi afaceriştii cu vămile”.
jooble.org