Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
DE CE NU ÎNCAPE PREMIERUL TUDOSE ÎN TRABANTUL PRIMIT DE LA DRAGNEA ?

DE CE NU ÎNCAPE PREMIERUL TUDOSE ÎN TRABANTUL PRIMIT DE LA DRAGNEA ?(2735)


De ce nu încape Tudose în “Trabantul” lui Dragnea?

De ce “Trabantul” este automobilul de curse al PSD?

Unde îl duce “Trabantul”, mașină mică, pe Tudorică?

Iată doar câteva întrebări existențiale după noul scandal marca PSD. Ca principală știre, aud că Guvernul României, și nu un SRL oarecare, s-a împărțit în două tabere și că urmează să apară și o a treia…
Vorba cântecului, la revedere, tabără dragă…

Și eu care credeam că miniștrii se întâlnesc în beneficiul țărișoarei noastre, mult prea anemică față de promisiunile făcute de alianța de guvernământ. După toată bălăcăreala pesedistă din aceste zile, ne-am ales cu împărțirea administrativ teritorială a Guvernului în două tabere mari și late! 

O tabără a lui Dragnea, omul bălților, și o altă tabără a premierului Tudose. O a treia, tabăra lui Bădălău, abia prinde contur, deoarece, deocamdată, președintele executiv al PSD este timid, dar se tratează…

În loc să fie preocupați de îndeplinirea principalelor obiective cuprinse în Programul de guvernare, mai marii partidului fac și desfac tabere și grupuri de influență, ascuțind lupta de clasă într-o direcție a intereselor personale. Politizat din cap până în picioare, Guvernul României a ajuns jucăria zgomotoasă a celor care se bat, precum chiorii, pentru Putere.

Starea de instabilitate devine din ce în ce mai pronunțată. Nici măcar taberele influente din interiorul Guvernului nu sunt bătute în cuie, ele plutind în largul hazardului și incoerenței. Tudose a fost promovat de la Brăila ca să întărească tabăra lui Dragnea. 

Și? Și și-a inaugurat propria lui tabără! Ce-i în mână, nu-i așa? nu-i minciună... Despre ce fel de program de guvernare putem vorbi când taberele cu pricina se caftesc zilnic, își dau la gioale, se atacă și se amenință reciproc. 

Pentru ce? Pentru câteva potcoave de cai morți? Nici chiar așa. Cât privește nivelul nostru de trai, ne mai desparte doar un pas de Paradis! Aiurea. 

Aflăm, acum, că Guvernul funcționează în paramerii unui biet “Trabant”, cândva, mașina de lux a clasei muncitoare din comunism! Mă miram eu de ce premierul Tudose umblă toată ziua îmbrăcat în șalopetă, cu vată în urechi, pătat de ulei și funingine, cu bujiile în buzunar, pe care le freacă în draci cu peria de sârmă din două în două ore. 

O fi el băiat de Brăila, unde “Trabantul” a făcut carieră, dar Tudose nu trebuia tras în piept!
Justificată replica dată de Tudose lui Dragnea: “Mi-ai dat Trabantul ăsta, adică Guvernul ăsta de doi lei, și vrei să concurez la raliu!” 

De aia merge Guvernul doar împins sau la ștangă. De aia se îneacă frecvent și merge precum melcul! Românie, te împingem și noi, dar degeaba! 

Supărat că a fost fraierit cu un “Trabant”, domnul Tudose și-a organizat propria lui tabără, cu sprijinul județelor limitrofe de pe lângă Brăila. 

Și cu “Trabantul” nostru cum rămâne? Degeaba împingem la el și pe lângă…
O tabără acționează “hăis” și cealaltă “cea” în tentativa eroică de a-l da jos pe Liviu Dragnea… 

Guvernul ăsta mai mult demolează decât construiește! E treaba lor ce au de gând politrucii în ce privește soarta PSD, dar ce au cu țara! 

Dacă o să pice PSD, cu siguranță, noi, cei care dorim acest lucru, vom cânta: “La revedere, tabere dragi!”
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri