NICHITA STĂNESCU MEREU ÎN CĂUTAREA IUBIRII

NICHITA STĂNESCU MEREU ÎN CĂUTAREA IUBIRII(1757)


NICHITA HRISTEA STĂNESCU
data nașterii 31 martie 1933
data plecării 13 decembrie 1983


Cifra destinului 5 din 2 și 3- liber... își iubea libertatea... când i se refuza găsea modalități ce-i induceau iluzia de libertate: ușile apartamentului său erau descuiate.

Mereu în căutarea iubirii, nefericit permanent. Drumul ce ducea către o ipotetică iubire îl înviora.

Odată scopul atins, zâmbetul dispărea, se scufunda în abisul tristeții. Tristețea, teama de singurătate le acoperea, le ascundea de sine în ceilalți, pe care îi aștepta, pe care îi dorea ca o confirmare a valorii sale.

Avea nevoie de dragostea celorlalți, avea nevoie să se știe admirat. Bun prieten, prefera să lucreze în ritmul său. Talentat și temperamental se aprindea iute, se descărca de nervi fără opreliști, petrecea cu simț de răspundere, știind că se va consuma rapid. Suficient de nestatornic, prefera să experimenteze permanent.

Cifra zilei de naștere 4- uneori violent, alteori crud, avea un mod ciudat de a se porni la treabă.

Muncea când dorea dar atunci simțul responsabilității îl însoțea la fiecare pas. Un constructor ciudat, un tip ce-și calcula fiecare pas, conștient că acel pas și următorii îl vor duce către iminenta prăpastie.

La cât era de calculat tind să cred că și-a dorit să moară, și-a dorit să uite, și-a dorit și și-a oferit un soi de pedeapsă.

Cifra personalității 8- atent la detalii și eficient, rațional și irascibil, găsea modalități pentru a se răzbuna pe cei care îl supărau. tind să cred că avea calități de luptător de elită. Ce s-a întâmplat cu ele și de ce a preferat să le uite...

Se temea de singurătate- lipsește cifra 7 din numerograma zilei de naștere.

Nu avea nevoie de căsnicie- lipsește cifra 6 din numerogramă. Pentru că acorda o prea mare importanță imaginarului neglija prezentul- cifra 3 se repetă de patru ori în numerograma zilei de naștere. Era atât de talentat încât nu mai avea nevoie de povara trupului .

În anul morții sale se afla în plină desfășurare al celui de al III-lea moment crucial din viața sa, cu vibrație 9- sfârșit de poveste, boală, accidente, moarte...

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri