La Constanța, HAGI E SPERANȚA!

La Constanța, HAGI E SPERANȚA!(4397)


Deși Viitorul, echipa de tineri foarte bine pregătiți la o Academie privată de fotbal, este încă o mare Campioană la fotbalul din România de la cel mai înalt nivel domnul Hagi este foarte supărat tocmai pe noi, pe cetățenii de pe aici.

"Nu înţeleg. În ultimii trei ani la Constanţa se joacă fotbal. O echipă bună. Mai e şi un manager pe acolo, pe care îl cheamă cum îl cheamă. S-a născut aici şi a investit în fotbal, la el acasă. Mă aşteptam să fie mai mulţi suporteri. Am ieşit campioana României şi avem mai puţini spectatori.

Nu ştiu ce se întâmplă la Constanţa. E oraşul unde m-am născut, unde am crescut. Facem lucruri extraordinare pentru a atrage suporterul la stadion. Săracul de mine, am venit la Constanţa şi nu sunt apreciat. Mi-e greu să umplu un stadion, jucăm un fotbal de 2 lei... Am văzut că unii îmi fac şi echipa, ţipă din tribune ca să fac schimbare", a declarat Hagi, la Telekom Sport.

A aduce publicul la un spectacol, la orice fel de spectacol, e altă meserie.

Cine face reclamă, cine vinde bilete, cine cheamă lumea la stadion e altcineva nu e antrenorul, nu e patronul.

Toată lumea e bucuroasă că domnul Hagi se ocupă de fotbal, o face bine, o face la Constanța și o face pe banii dumnealui. Este un exemplu formidabil pentru noi toți.

Ar trebui și noi să ne ocupăm numai de ceea ce știm să facem și să ne străduim să avem rezultate.

În viață contează ce faci, ce se vede din ce faci și ce se povestește despre ce faci.

Aici domnul Hagi e supărat pe noi dar doar dânsul e vinovat.

Să mă ierte că îl cert pentru că nu-mi permit așa ceva știu că e foarte orgolios. Pentru că publicitatea, propaganda din jurul unui meci de fotbal, e un fel de activitate la care nu se pricepe sau nu are timp să se ocupe de așa ceva. Marile trupe de rock, de exemplu, își fac reclamă înaintea unui turneu cam cu un an înainte.

Domnule Hagi fă dumneata de toate, cum îți place să faci cu bune rezultate, dar doar la FOTBAL unde te pricepi și îți mulțumim că o faci cu mândrie aici la Constanța!

Cât despre vânzarea produsului dumitale din ce în ce mai bun roagă un specialist să se ocupe! 

Ca să trăim, ca să funcționăm, trebuie să mâncăm și altceva decât fotbal. Mai ales aici în curtea domnului Hagi.

Ca să mâncăm FOTBAL pe pâine tot atât de bine ca DUMNEALUI trebuie ca și pâinea să o facă bine cineva. Altcineva. Tot atât de priceput ca dânsul la fotbal.


P.S. Dacă vreți reclamă la ziarul Timpul pot vorbi eu cu domnul Lucian Cristea pentru dumneavoastră, domnule Hagi. Nu mai joacă fotbal dar cred că vă iubește și vă respectă și dânsul ca noi toți!

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri