Mâine încep zilele oraşului Cernavodă(874)


Începând de mâine, locuitorii din Cernavodă se vor bucura de o atmosferă festivă în cadrul sărbătorii dedicate zilelor oraşului Cernavodă. Manifestările dedicate acestui eveniment se vor desfăşura pe stadionul „Ideal” din localitate timp de o săptămână respectiv în intervalul 12-18 august. În primele patru zile de spectacole, pe scenă vor urca artişti locali dar şi membrii ansamblului folcloric „Mugurelul” şi cei ai trupei de dans „Audeo”. Printre artiştii consacraţi care vor urca pe scenă în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică se află Andreea Bălan, Puya, Like Chocolate şi mulţi alţii.

Potrivit organizatorilor, tot în cadrul primelor zile de spectacol Casa de Cultura „ID Chirescu” din Cernavodă va găzdui şi ceremonia „Nunta de aur”, dedicată celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pe lângă premii în bani vârstnicii vor avea parte şi de câteva surprize din partea administraţiei locale din Cernavodă.

Primarul Gheorghe Hânsă spune că, anul acesta, în centrul manifestărilor dedicate zilelor oraşului Cernavodă va sta campania de promovare şi dezvoltare a turismului în oraş. Astfel, locuitorii din Cernavodă vor putea afla despre obiectivele principale care vor fi incluse în circuitul turistic al oraşului. Printre acestea se numără mormântul de la Hinog, Cetatea Axiopolis,Crama Murfatlar, Podul Anghel Saligny, Zona Fosilieră sau adăpostul pentru animale Save The Dogs. Cernăvodenii vor avea ocazia de a vizualiza clipuri de prezentare ale principalelor obiective turistice.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri