Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
LA AZUR DIN EFORIE,  CU FORMAȚIA  AZUR,  DESPRE TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE

LA AZUR DIN EFORIE, CU FORMAȚIA AZUR, DESPRE TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE(3194)


Deși ne-au obișnuit deja cu tot felul de surprize convertite în daruri muzicale și artistice de o vibrație sentimentală deosebită, organizatorii de la Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE ne surprind din nou cu o inițiativă interesantă.

În tentativa dificilă de a răspunde tuturor preferințelor muzicale, ceea ce nu este deloc ușor, vorba aia, “ de gustibus...”, organizează, vineri, 3 noiembrie a.c., o seară muzicală pentru nostalgicii dintre noi.

Locul de întâlnire este deja cunoscut constănțenilor și, în general, iubitorilor de muzică de calitate. Plaja AZUR din Eforie, Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE.

Nu e vorba despre nostalgicii după o anumită epocă, ci de acei oameni care tânjesc după șlagărele de altădată care au însemnat ceva în existența lor, care le-au marcat, într-un fel sau altul, viața.

Sunt melodii de neuitat. De fapt, asta își propune să ne prezinte NELU VLAD și AZUR, o formație de legendă, cu o biografie vie și tumultoasă, una dintre cele mai longevive trupe muzicale de la noi, care are meritul de a se fi adaptat din mers condițiilor impuse de noutățile apărute în timp.

Cu siguranță, vineri seara, în peisajul feeric dintre ape, vor răsuna cântecele de petrecere și inimă albastră care ne-au ajutat să trecem mai ușor peste coșmarul comunist.

Se poate spune că formația AZUR face parte din lupta de rezistență din perioada în care multe melodii din repertoriul său au fost interzise de conducerea de partid și de stat din acea vreme. Din acest punct de vedere, poate și pentru o mai bună înțelegere a unor evenimente, spectacolul este recomandat și celor care nu fac parte din categoria nostalgicilor.

Pentru că, în definitiv, programul este unul vesel și antrenant, așa cum obișnuiește tot românul să treacă peste momentele grele din viața lui.

Vineri seara, vă propunem ca, alături de NELU VLAD și AZUR, să ne întoarcem la muzica precum tinerețea fără bătrânețe a existenței noastre ca simpli români.


La ora 19:00 sunteți așteptați cu masa pusă, iar de la ora 22:00 cu spectacolul pe scenă. 

Biletele pot fi cumpărate astfel:

Restaurant Pescaresc Intre Ape 
Bd Republicii Km 15.5 ( DN 39 )
905360 Eforie Sud, Constanta, Romania
preț bilet 55 de ron
------------------------------------------------------------------------------------------
▶ Rezervările se fac la:

➡0728328082
➡ 0728488470 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ contact@plajaazur.ro  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri