Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN - Priceput în a compune personaje descompunând atent evenimente

VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN - Priceput în a compune personaje descompunând atent evenimente(1791)


Data nașterii: 07 octombrie 1952- a împlinit recent 65 ani

 

Excelent cunoscător al naturii umane, o enigmă pentru toți, Vladimir Vladimirovici Putin este cameleonul cu față umană. Își pregătește cu atenție mișcările studiind îndeaproape incidentele reușind să prevadă fiecare eveniment probabil și analizând fiecare posibilitate în parte. Pregătit oricând pentru orice situație are puterea de a își pune oricâte măști este necesar (cifra 5 din destin), neuitând niciodată cine este, ce urmărește și care este finalitatea planului său (cifra 7). Înverșunat și decis, excelent strateg și tenace, nimic nu-l va opri să-și ducă misia la îndeplinire. Care este misia sa cu greu vor putea unii a bănui. Nimeni nu va reuși să-l cunoască, nimeni nu va reuși să-l pătrundă. Este puternic fizic dar este îngrozitor de bine pregătit psihic. Cifra destinului 7 din 2 și 5

 

Agent KGB până în 1991 când ar fi demisionat din serviciile de securitate ale statului, Vladimir Vladimirovici Putin și-a început cariera politică în 1990 când a fost numit consilier al primarului Sankt Petersburg-ului în domeniul afacerilor internaționale. În august 1999 Vladimir Putin a fost numit de către Boris Elțin în funcția de prim-ministru. După demisia lui Boris Elțin, din decembrie 1999 a ocupat funcția de Președinte interimar al Federației Ruse. La alegerile prezidențiale anticipate din 26 martie 2000 a câștigat cu o majoritate de 52,50% din voturile exprimate. A fost reales în martie 2004 pentru ca din martie 2012 să fie din nou președinte al Federației Ruse pentru un mandat de 6 ani. Vladimir Vladimirovici Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale. Premiul a fost acordat pentru "pricepere extraordinară de lider, pentru preluarea unei țări care se afla în haos și căreia i-a adus stabilitate.


Priceput în a compune personaje descopunând atent evenimente, are tăria de a își mărturisi dorințele și spaimele, de a își tempera la nevoie propriile răzvrătiri (înfluența cifrelor 5 și 7 din destin).

A trebuit și a reușit să se accepte pe sine, să facă pace cu propria persoană pentru a se putea întrupa în orice personaj e necesar. Este un singuratic printre cei mulți, reușind a se plimba printre ei, a-i ordona, a le ordona, a se impune cu încăpățânare. Are darul intuiției și excelente abilități analitice, planurile sale sunt eleborate în cea mai mare taină (cifra 7). Trăiește la intensitate maximă fiecare moment al vieții sale. Nevoia sa de a manipula este mai puternică decât dorința sa de a face pace cu ceilalți. Încăpățânarea sa este mai presus de abilitatea de a echilibra situații, de a aplana diferendele dintre indivizi ori țări. Este născut pentru a fi politician (5), este făcut pentru a înțelege și folosi oamenii acolo unde ei îi sunt necesari.

 

Excentric și independent, poate uita de realitatea imediată cufundat fiind în urmărirea idealului său.

Poate deveni un prieten devotat atâta timp cât îi îndeplinești ordinele, îi împărtășești opiniile și mai ales, nu uiți unde îți este locul în relația cu el (cifra 2 din destin). Fluid și imperceptibil poate fi unde nu bănuiești, poate acționa atunci când nu te aștepți, poate fi acolo, lângă tine, fără să-l vezi, intrând în sufletul tău, invadându-ți simțurile, bulversându-ți gândurile (tot cifrele 5 și 7). Timiditatea (determinată de cifra 2 din destin) și-a educat-o decenii în urmă (grație cifrei 5 din destinul 7 din 2 și 5). Schimbările bruște ale stărilor de dispoziție nici nu sunt observate dacă el nu vrea. Mușchii corpului și timbrul vocii nu-l mai trădează de mult. Opiniile îi sunt ferme, clare și de neschimbat, simpatiile și antipatiile la fel.
Numele dușmanilor săi nu au fost nicicând o noutate pentru el. Lista celor pe care-i dușmănește este păstrată cu grijă în inima lui. Nu cunoaște iertarea, nu înțelege de ce ar fi cuiva folositoare. Nu uită a se recompensa atunci când cineva l-a ajutat, nu uită a se răzbuna atunci când a fost atacat (2). Se plictisește repede, are nevoie de acțiune, are nevoie de pericol pentru a reacționa la întreaga sa capacitate (5). Comunică fără probleme, se descurcă în orice situație, știe să își facă reclamă, este convingător (5). Curiozitatea sa îl ajută să observe tot ce se întâmplă în jurul său iar versatilitatea îi împiedică pe ceilalți să-i poată bănui următoarea mișcare. Îi plac partenerii puternici pe care să-i supună, îi plac provocările, este un adevărat maestru al planificărilor.

 

Oscilează între a fi deosebit de atent cu cei din jurul său și o cruzime față de toți cei care nu au reușit a se ridica la nivelul pe care el îl dorește.

Uneori distant și inabordabil, alteori fratern și cooperant cu greu poți intui cum se va prezenta mâine și care îi va fi starea de spirit în minutul următor. Un singur cuvând, o simplă privire și totul în juru-i pare a se nărui mai ales pentru cei prezenți atunci la discuții. Excelent diplomat, deosebit strateg, potrivit pentru negocieri, studiază cu atenție fiecare partener de discuție, îi înțelege motivele, îi simte frica, îi folosește vulnerabilitățile, îl întoarce pe el împotriva propriei persoane (2). Poate avea presimțiri, poate avea premoniții, poate fi orice, se poate măsura cu oricine, are un caracter atât de dur încât uneori singur se poate surprinde (7 și 5).

 

Comportamentul îi este acela al luptătorului de gherilă.

Cifra numelui complet e 8. Este un excelent executant, atent la detalii, rațional și insistent, atlet desăvârșit și deosebit de robust. Nemilos, este ordonat și materialist. Lupta pentru putere este esențială pentru el, același atribut al cifrei 8. Este inutil să îl contrazici, argumentează fără cusur, este inutil să i te opui, știe să câștige mai ales pentru că nu se teme de nimic. Tacticile de război nu îl mai chinuie de mult, sunt simple exerciții pentru el. Nu are încredere în nimeni, știe că singurul prieten este el, că se poate baza doar pe sine și nici măcar atunci de fiecare dată. Este atât de ocupat încât uită că ar mai putea avea și sentimente de afecțiune, ele sunt semn de slăbiciune și nu-și permite să fie atacabil. Detestă să depindă de altcineva, este permanent nemulțumit, își dorește mai mult și mai bine, vrea să atingă perfecțiunea în tot ce întreprinde. Este trist, nefericit. Nu are cum altfel. Nu a trăit nicicând și nici nu va putea înțelege vreodată starea de pace, de prea-plin, de siguranță și sațietate. Într-o continuă competiție cu toți, într-o luptă permanentă cu el și cu lumea întreagă, nu ar putea exista într-o stare de deplin confort cel-ar plictisi.

 

Ar vrea să poată înțelege mai bine motivațiile celorlalți, își dorește să poată sesiza mai lesne intențiile interlocutorilor săi- cifra vocalelor 7.

Este perceput ca fiind lider, ambițios, energic, agresiv- cifra consoanelor 1.
Este responsabil, implicat, serios, vanitos, întotdeauna prezent acolo unde este neviue de el- cifra personalității 6.
În momentele dificile, când toți așteaptă să pice fără a mai avea puterea de a se ridica el va găsi puterea de a se lupta folosind amănuntele, ținând cont de ele, atacând acolo unde dușmanul este mai vulnerabil- caracteristica ascunsă 8. Eficient și fără scrupule își va fixa obiective precise pe care le va duce la îndeplinire cu orice risc, indiferent de consecințe- linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

 

Se află într-o perioadă a vieții sale cu vibrație 8- o perioadă furtunoasă fizic și psihic.

O perioadă intensă, cu ambiții mari, în care va fi mânat de orgolii și de plăcerea de a se lupta.

Acestă perioadă se remarcă prin ceea ce înseamnă dreptatea divină- adică învinge sau pierde funcție de calitatea eforturilor sale.

 

Anul 2017 este un an dramatic pentru el- vibrație 9.

Va suferi, va renunța la colaborări, va îndepărta parteneri, va descoperi trădări.

Se va scutura de tot ceea ce îl chinuie, îl încetinește, îl împiedică a își îndeplini proiectele. Va încheia un capitol, se va simți mai vulnerabil și tot mai încărcat de griji. Va experimenta frustrări, se va îndepărta de prieteni apropiați.

Există riscul unor accidente, sistemul imunitar îi este mai slăbit.


Dacă vă interesează să vă înțelegeți cu Putin sau să găsiți o cale de colaborare cu el, găsiți o persoană care să aibă următoarele cifre în numerograma zilei de naștere: o cifră a destinului 8 din 2 și 6 (ambițios, bun strateg, diplomat, serios, implicat, atent la detalii), cifra zilei de naștere 5 (adaptabil, convingător, greu de pătruns), cifra personalității 7 (bun cunoscător al naturii umane, cu dezvoltate abilități analitice) cu linia voinței 147 prezentă în numerograma zilei de naștere și cu linia hotărârii 159.
Îmi imaginez că pe la curțile europene sunt cunoscute astfel de informații.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri