Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Consilierul județean Bogdan Bola: În localitatea unde se fură până și camerele de supraveghere, primarul PSD e mut

Consilierul județean Bogdan Bola: În localitatea unde se fură până și camerele de supraveghere, primarul PSD e mut(1580)


Comunicat de presă

Consilierul județean liberal Bogdan Bola, împreună cu grupul consilierilor locali ai Partidului Național Liberal din comuna Gârliciu, sesizează opinia publică cu privire la abuzurile grave care se petrec în localitate atât pe străzi, cât și la nivelul primăriei. Aceștia reclamă faptul că primarul comunei Gârliciu, social-democratul Constantin Cimpoiașu, nu răspunde solicitărilor consilierilor locali și ignoră total problemele grave cu care se confruntă cetățenii, precum infracționalitatea ridicată.

Comuna Gârliciu este proverbialul sat fără câini din județul Constanța. Un singur polițist cu ture de opt ore nu poate face față valului de infracțiuni, furturi sau tâlhării din localitate. În tot acest timp, primarul PSD refuză să aibă orice fel de dialog cu consilierii Partidului Național Liberal. Hoții fură nestingheriți până și camerele de supraveghere, în timp ce primarul tace. S-au înregistrat furturi inclusiv din școală, de unde au dispărut două generatoare de curent. Situația este foarte gravă”, declară consilierul județean liberal Bogdan Bola.

Consilierul PNL este de părere că „din atitudinea primarului Constantin Cimpoiașu reiese că este sătul de această funcție. Pe undeva este de înțeles după cinci mandate în care comuna a fost menținută în hoție și sărăcie. Cum probabil demisia de onoare este un gest de negândit pentru primar, atât eu, cât și grupul consilierilor locali PNL îi reamintim că trebuie să ne pună la dispoziție datele și documentele cerute, conform legii”.

La rândul său, președintele organizației locale PNL Gârliciu, consilierul local Iulian Șerban, amintește că a cerut primarului să pună la dispoziția consilierilor locali, conform legii, raportul întocmit de Curtea de Conturi după controlul efectuat la Primăria Gârliciu.

„Știm că primarul Constantin Cimpoiașu a fost amendat cu 10.000 de lei după vizita celor de la Curtea de Conturi. Bugetul nu este atât de mare încât să îl dăm pe amenzi. Alte solicitări pe care le-am înregistrat la primărie țin de situația teribilă a infracționalității din comună. Vrem, atât noi cât și locuitorii din Gârliciu, să știm ce a făcut acest primar pentru a suplini deficitul imens de forțe de ordine din localitate? Mai vrem să știm câți asistați sociali se află în sarcina primăriei la acest moment și cu cât a crescut acest număr în ultimele opt luni. Parcă vorbim cu pereții. Primarul trebuie să realizeze că nu se află pe propria feudă și că trebuie să respecte în același timp legea și bunul-simț”, afirmă președintele PNL Gârliciu Șerban Iulian.


26 septembrie 2017                                                     Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri