CHRISTOPH DAUM - UN ÎNCĂPĂȚÂNAT LIPSIT DE NOROC

CHRISTOPH DAUM - UN ÎNCĂPĂȚÂNAT LIPSIT DE NOROC(1334)


Când toți se întreabă și nimeni nu mai înțelege nimic, Numerologia încearcă să ni-l dezvăluie pe Christoph Daum, încă un neamț rătăcit în România.

Christoph Paul Daum născut în 24 octombrie 1953 la Zwickau, Germania de Est, este actualul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, confirmat din 7 iulie 2016.
După o pauză de doi ani (pe 14 august 2013, Daum a preluat funcția de antrenor principal la Bursaspor, un club de fotbal din Bursa, Turcia, demis pe data de 24 martie 2014).
Acuzat pentru că ar iubi prea mult femeile, toate femeile, dar și pentru că ar fi fost consumator de cocaină, și-a pierdut credibilitatea și șansele către ascensiune. Echipa națională a României pare a fi ocazia pentru relansare, pentru a combate zvonurile răutăcioase. Discursul susținut la conferința de presă în care și-a prezentat strategia de lucru este frumos, promițător, poate prea frumos și mult prea promițător.

Având cifră a destinului 7 din 2 și 5, Christoph Paul Daum este încăpățânat, dibace în folosirea cuvintelor, convingător, bun vânzător de imagine și diplomat când trebuie. Simte calitatea celor alături de care lucrează și se pricepe a le folosi talentele (cifra 7). Este un fin psiholog dar și un profesor talentat (cifra zilei de naștere 6). Oscilând între teama de singurătate și necesitatea de a se afla în mijlocul mulțimii, pendulând permanent între agonie și extaz, între muncă asiduă și abandonarea oricăror proiecte, Christoph Paul Daum este persoană dificilă. Darul de a se monta, de a se responsabiliza și de a lua în serios funcțiile de conducere (cifra zilei de naștere 6) poate fi anulat cu ușurință de o anumită nevoie de libertate care se poate confunda cu lâncezeala, plictisul, dorința de schimbare, indulgența față de propria persoană și o anumită superficialitate (5 din cifra destinului 7 din 2 și 5). Această ambivalență care-l caracterizează și lipsa totală a norocului din viața sa (lipsește cifra 3 din profilul său numerologic) conduc în timp către o stare similară eșecului. Deși este un individ care poate fi prietenos, încăpățânarea care-l definește (7 din destin) îi retează orice ocazie de a se integra într-o echipă.

Este acolo lângă oamenii săi dar niciodată împreună cu ei. 

Are suficientă răbdare pentru a le asculta opiniile dar nu va ține niciodată cont de ele în deciziile sale. Este atât de singur și caută cu disperare să-și umple golul sufletesc experimentând, adunând în el evenimente și trăiri. Relația sa cu tot ceea ce este ascuns majorității este deosebită. Intuiția îi este mult peste medie. Știe clar ce vrea dar în drumul său spre îndeplinirea dorinței se poticnește într-un gest, într-un cuvânt care-l deranjează și care vor avea darul de a spulbera toată munca de până în acel moment. Oamenii din jurul său îi sunt dragi și cu siguranță nu îi sunt indiferenți (cifra zilei de naștere 6). Nu se va descurca niciodată să-și exteriorizeze sentimentele care pentru el sunt atât de personale, atât de intime încât le ține zăvorâte în sine. Traversează momente dificile în care oscilațiile bruște de la o stare la alta sufletească devin catastrofale. Uneori poate renunța tocmai pentru că înțelege prea bine cum sunt cei de lângă el. Alteori se hotărăște să meargă mai departe dintr-un sentiment de grijă pentru ceilalți. Se încăpățânează în a oferi sfaturi. Se pricepe să le împacheteze frumos și să le transmită în așa fel încât să fie urmate. Este un strateg extraordinar și are o răbdare de fier (cifra 2 din destin). Până într-o zi când o adiere un abur cu miros neplăcut îl determină să pună punct, să nu mai vrea.
Are excelente abilități analitice și un ritm al său din care nu va ieși oricât de dificilă ar fi situația (cifra 2 din destin). 

El își urmează planul chiar dacă între timp ceilalți au devenit circumspecți și renunță la el. Este problema lor (linia hotărârii 159 din numerograma zilei de naștere). Cifra 8 lipsește din numerograma zilei de naștere - îi lipsesc ambiția, dorința de luptă, dorința de a demonstra că are dreptate, că este capabil. Norocul dacă apare, când apare, sporadic și în momentele de cădere totală, nu face altceva decât să-i întindă o ramură de care să se țină până iese din mlaștină, și atât. A fost dăruit cu mult har, cu darul de a deveni ce vrea, când vrea, dacă vrea (5). Cu capacitatea de introspecție (cifra 7), cu diplomație și înțelegere, puterea de a îi lăsa pe ceilalți să fie răsplătiți pentru eforturile sale (2). Are calități de învățător și capacitatea de aplanare a diferendelor dintre indivizi (6), dorința de pace și conciliere.

Îi plac și femeile, mai multe și mereu altele, îi place și viața trăită și simțită din plin.

Există riscul alunecării spre o viață dedicată satisfacerii instinctelor primare (5 din cifra destinului și cifra personalității 5). Și da, este îngrozitor de dificil să te apropii de el, să-i șoptești că nu e bine și să speri că vei mai avea vreodată ocazia de a-i mai spune ceva.

Ce își dorește Christoph Paul Daum? Să aibă libertate totală de acțiune, să aibă ocazia de a își pune planurile în aplicare, așa cum vrea el, conform graficului întocmit de el, fără presiuni din partea celorlalți (cifra vocalelor 5).
Cum este perceput? Ca fiind prietenos, partener bun (cifra consoanelor 2).
Cum iese din necazuri? Excelent! Cu ambiție, organizare impecabilă, putere de luptă și atenție la amănunte (caracteristica ascunsă 8). De remarcat prezența acestei ambiții și a nemulțumirii doar atunci când totul este ca și pierdut, doar atunci când toți ceilalți vorbesc despre el la timpul trecut, doar atunci când ceilalți sunt convinși că nu mai are putere pentru a se ridica. Acum se află într-o asemenea situație. De aici și discursul impecabil susținut de el la conferința de presă („Concepţia mea despre fotbal este următoarea: vom ataca întotdeauna, chiar dacă mingea este la adversar. Vrem întotdeauna să controlăm jocul, să avem iniţiativa. Dacă pierdem mingea trebuie s-o luăm înapoi. Avem nevoie de jucători puternici fizic, tactic, dar şi mental, care să dea totul pentru fotbalul românesc, să aibă mentalitate de învingător. Vom lucra la aceste calităţi şi vom pune accentul pe caracterul jucătorilor.”).

Anul acesta 2017 are, pentru el vibrația 8, care înseamnă și după faptă și răsplată. Nimic nu va primi nemeritat. Se va lupta cu toți, împotriva tuturor chiar și împotriva lui.
În septembrie va continua să fie îndărătnic. Luna octombrie va fi dificilă pentru el. Se poate gândi să renunțe, să se despartă de unii, să se îndepărteze de alții. Este o lună dificilă în care sistemul imunitar îi va fi zdruncinat.
Anul 2018 este pentru el (vibrație 9) un an cu adevărat dificil care prevede rupturi viitoare importante și dureroase.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri