Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
POPESCU versus FĂGĂDĂU - O SCRISOARE CU LECITINĂ!

POPESCU versus FĂGĂDĂU - O SCRISOARE CU LECITINĂ!(8397)


În calitatea sa de consilier independent, Andrei Popescu a încercat, prin toate mijloacele democratice, să comunice cu primarul Decebal Făgădău.

Desigur, pe teme ce vizează strict soarta orașului Constanța, subiect care îi provoacă edilului șef o mâncărime enervantă în palme.

Bătrânii spun că, atunci când te mănâncâ în palma dreaptă, ai de dat sau te paște o schimbare...

Acum, dacă a trecut pragul fatal al existenței sale, își atârnă din nou sacoul de vârful nasului, ca să nu ajungă nimeni la el! Nici la el, la cabinetul primarului, unde s-a cocoțat, ca un curcan furios, pe locul lăsat cald de Radu Mazăre.

Spuneam, într-un material publicat recent, că nu ar fi rău dacă, așa cum se întâmplă cu miniștrii, ar fi evaluat și domnul primar Făgădău.

Nu de alta, dar ar fi interesant și educativ să vedem și noi câte dintre promisiunile făcute în urmă cu un an de zile au fost, ca să vorbesc ca la Congres, transpuse în practică!

Nu este o găselniță de-a mea, nici măcar un moft gazetăresc. Chestia asta ar trebui să fie valabilă pentru toți aleșii poporului, ca să ne dumirim și noi cine se bate de muscă și cine face treabă pe bune...

Gabriela Firea, de pildă, și-a prezentat singură, fără să o tragă cineva de mânecă, la microfon raportul de activitate pe primul an din mandatul său. Exemplul personal al doamnei Firea ar trebui să-l stimuleze pe primarul Constanței.

Doar fac parte din același PSD și au parte de același conducător iubit! 

Sigur, ca formă de manifestare în condițiile unei crize politice, sunt diferențe ca de la cer la pământ între Firea și Făgădău.

Gabriela-bătăioasă și gălăgioasă.
Făgădău-moale și lipsit de inițiativă.

La noi, primarul este mai presus de toate cele ce sunt, mai presus chiar și decât partidul, care a devenit o simplă anexă...

Am constatat că Decebal Făgădău a început să uite multe din promisiunile făcute constănțenilor.

În lipsa lecitinei electorale, Andrei Popescu încearcă să-l teleporteze pe primar la momentul investirii sale în funcție.

Atunci, domnul Făgădău, care radia de fericire și era în stare de orice, ca să-și vadă și ultimul sac în căruță, s-a angajat să inspecteze periodic, alături de consilieri, cartierele Constanței.

“Aleșii locali au obligația să asigure servicii publice de calitate și confortul cetățenilor", precizează, în scrisoarea sa, consilierul independent Andrei Popescu, "iar aceste obiective nu pot fi îndeplinite fără o cunoaștere a situației de facto, din teren."

În acest sens,, Andrei Popescu lansează, prin scrisoarea deschisă, un apel primarului Decebal Făgădău:

"Astfel, vă invit în data de 29 iunie, ora 14:00, pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, în cartierul Faleză Sud, pentru a discuta cu cetățenii și de a găsi soluții rapide pentru problemele comunicate de aceștia.

Precizez că am avut ocazia, în ședința Comisiei 5 din 20 iunie, să discutăm cu dl. Radu Florin, care ne-a semnalat că de ani de zile dânsul împreună cu alți locatari sunt exasperați de focarul de infecție existent pe terenurile neîngrijite din zonă, aflate în proprietatea Municipiului Constanța. Vorbim despre munți de gunoi, șerpi, șobolani, căpușe, purici, în plină vară; această problema persistă de 9 ani de zile, timp în care demersurile dlui Radu Florin nu au avut finalitate - acesta nu a reușit să obțină în toți acești ani o reacție din partea autorităților, pe care și dvs. le-ați reprezentat și le reprezentați în continuare.

Am solicitat personal intervenția Primăriei pentru o situație similară în aceeași zonă și vă atașez răspunsul primit.

Ținând cont de gravitatea situației și nevoia urgentă de soluționare a problemelor constănțenilor din acest cartier, vă solicit respectuos să dați curs invitației, iar acest mod de lucru să fie continuat pe întreaga durată a mandatului.”

Poate, în ultimul ceas, scrisoarea cu lecitină îl va ajuta pe domnul primar să-și aducă aminte de constănțeni!

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri