ORBAN - CHIȚAC, NEPOTRIVIRI DE CARACTER

ORBAN - CHIȚAC, NEPOTRIVIRI DE CARACTER(3821)


Sunt convins că aripa Chițac, aripa războinică, pot să spun, din PNL Constanța, nu este foarte încântată de victoria lui Ludovic Orban.

Între exponenții acestei grupări și domnul Orban, liderul național al partidului, există mari nepotriviri de caracter.

Acest lucru a fost vizibil și în timpul campaniei electorale de la Constanța pentru șefia partidului.

Absența domnului Chițac de la întâlnirile cu Ludovic Orban spune foarte mult despre resentimentele acestuia.

Ca și despre maniera în care noul președinte l-a criticat pe Chițac, reproșându-i că încearcă să mute conflictul său cu noua conducere a organizației județene în afara granițelor partidului.

Am avut de-aface cu o campanie murdară, dovadă maniera în care, rând pe rând, noii aleși au fost atacați și tăvăliți prin noroi de susținătorii aripei amintite.

Mijloacele folosite seamănă foarte bine cu cele utilizate de PSD în disputele sale interne, în care atacul la persoană reprezintă arma principală.

Date fiind aceste asemănări deloc măgulitoare, m-am gândit de multe ori dacă domnul Chițac, cândva, un militar model, se poate coborî la un asemenea mod de manifestare!

Rar mi-a fost dat să aud ca un nou venit într-un partid să aducă, într-un timp relativ scurt, mari prejudicii de imagine și să tulbure în permanență apele!

În politică, se știe, cine câștigă ia totul, iar învinsul se supune! Asta e regula peste tot.

În cazul de față, prioritatea o reprezintă partidul, pentru că țara are nevoie de un PNL curat, trainic și eficace.

Uitați-vă ce se petrece în jurul nostru. PSD ne-a adus în pragul dezastrului! Suntem la un pas de faliment! Și, culmea ipocriziei, totul se învârte în jurul unui singur om - Liviu Dragnea!

Orice asemănare, la o scară mai joasă, cu cele întâmplate în PNL, aripa Chițac, nu reprezintă un motiv de laudă și mândrie.

Spuneam că este bine să luăm aminte de consecințele prăpădului declanșat de pesediști. Dacă PNL depășea faza organizatorică și era pregătit de luptă, s-ar fi cuvenit să dea o ripostă dură celor de la PSD.

De ce continuă să-și facă de cap partidul de guvernământ, cu Liviu Dragnea în fruntea tuturor nebunilor? Simplu. Pentru că nu există o opoziție capabilă să dea o ripostă dură celor care au vrut să împartă din nou țara cu UDMR!

Cât timp PNL s-a aflat în renovare, trădătorii profesioniști s-au gudurat pe lângă Liviu Dragnea ca să obțină și ei câte ceva...

“Titanicul” se scufundă și unii fură candelabrele!

Cu PSD în frunte, e greu de crezut că ne vom mai face bine vreodată! De aceea, e nevoie urgentă de PNL!

Echipa lui Bogdan Huțucă a înțeles acest lucru și s-a pus pe treabă. Ceea ce ar trebui să înțeleagă și domnul amiral, al cărui spirit războinic ar trebui să se manifeste în luptele corp la corp cu PSD și nu cu propriul său partid, care l-a propulsat ca parlamentar, pentru că, dacă ar fi să vorbim de merite personale, cam sărăcuț...

Cu sau fără domnul Chițac, decizia îi aparține, PNL merge mai departe!

Își fac iluzii cei care cred că Ludovic Orban va tolera abaterile de la disciplina de partid!

Cât privește speranțele domnului Chițac într-un nou partid, îmi permit să-i dau un sfat prietenesc, chit că nu ne animă pe amândoi astfel de sentimente: NU ESTE MOMENTUL!  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri