Deputat Bogdan Huțucă: Într-un efort disperat de a recupera controlul total asupra PSD-ului, Liviu Dragnea convoacă Parlamentul concomitent cu lucrările Congresului PNL. Nu știu dacă va avea cvorum

Deputat Bogdan Huțucă: Într-un efort disperat de a recupera controlul total asupra PSD-ului, Liviu Dragnea convoacă Parlamentul concomitent cu lucrările Congresului PNL. Nu știu dacă va avea cvorum(2770)


Deputații PNL de Constanța reacționează față de decizia PSD de a convoca Parlamentul pentru a citi moțiunea de urgență împotriva Guvernului Grindeanu în același timp cu desfășurarea Congresului Partidului Național Liberal.

„Gestul lui Liviu Dragnea de a comanda o ședință reunită a Parlamentului duminică, 18 iunie, concomitent cu Congresul PNL este cel puțin iresponsabil. Congresul Partidului Național Liberal reunește peste 5.000 de participanți din toată țara. Avem invitați importanți: parteneri din statele europene, jurnaliști și lideri de opinie. Grupurile parlamentare ale Partidului Național Liberal sunt prezente, eforturile de logistică sunt imense”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

„Faptul că lui Liviu Dragnea îi fuge partidul de sub picioare nu are nimic de a face cu PNL. Noi am spus în această perioadă de opoziție, dar și înainte în campania electorală, că PSD este condus de un grup de oameni care vor să ne ducă înapoi, în climatul politic primitiv din anii 90. Iată că astăzi toți românii au dovada că ceea ce am spus este adevărat”, a subliniat deputatul Bogdan Huțucă.

La rândul său, secretarul general al PNL Constanța, deputatul Robert Boroianu, este de părere că responsabilitatea pentru criza fără precedent în care se află guvernarea României aparține exclusiv lui Liviu Dragnea.

Toți parlamentarii liberali se află astăzi și mâine în Congres Național. Este ridicol să convoci Parlamentul în ședință de urgență pentru a citi o moțiune de cenzură făcută pe genunchi, la ordinele disperate ale lui Liviu Dragnea. Nu ne-am gândit vreodată că vom ajunge să ne roage PSD să votăm o moțiune de cenzură împotriva guvernului lor, dar aici am ajuns. Liviu Dragnea și PSD trebuie să își asume situația de criză în care au băgat țara, în primul rând în fața românilor care i-au votat”, a declarat deputatul Robert Boroianu.

 Reamintim că liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, omul de casă al lui Liviu Dragnea, a declarat că va convoca ședința camerelor reunite ale Parlamentului duminică, 18 iunie, pentru a citi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Ignorând faptul că PNL se află în Congres Național inclusiv duminică, PSD dă dovadă de o lipsă totală de respect față de partidul de care depinde într-o mare măsură pentru a-și trece moțiunea de cenzură.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri