VICTOR PONTA IESE LA DRUMUL MARE!

VICTOR PONTA IESE LA DRUMUL MARE!(4920)


Cred că, de data aceasta, inspirându-se după brandul propus de ministrul constănțean al Turismului, Liviu Dragnea a făcut-o de oaie rău de tot, fiind principalul factor de inspirație al unei crize politice care tinde să ia amploare!

Dacă ne uităm puțin în urmă, vom vedea că, de când a preluat șefia PSD, domnul Dragnea nu mai are stare, ca să zic așa, devenind extrem de agitat și conflictual.

Pe scurt, nici dumnealui nu mai este cum era, ca să-l parafrazez. Se ia la harță din orice și transferă conflictul personal în politic, simțindu-se pesemne mai puternic și mai influent ca lider de partid.

Surprinzător, în foarte multe din cazuri, a dovedit lipsă de tact și diplomație!

Ca politician, este o mare greșeală să ți-l faci dușman pe Victor Ponta. Mai ales după ce l-ai avut mult timp partener! Și, culmea, când știi că oricând se poate transforma într-un pervers șarpe cu ochelari! E drept, inestetic și cu ramele roase, dar extrem de eficient când vrea să muște...

Pe Ponta, dacă vrei să-l lovești, precum Brutus, pe la spate, e musai să-l dobori din prima, pentru că are nouă vieți!

Altfel, când ți-e lumea mai dragă, iese la drumul mare și îți taie calea! A și acceptat funcția de secretar general al Guvernului! Pesemne cu gândul să se răzbune pe Dragnea...

Cu Victor Ponta alături de el, premierul devine redutabil, ținând cont de faptul că amândoi susțin că nu au spus tot ceea ce au de spus!

Până acum, disputele domnului Dragnea au avut un final incert, dar nu zgomotos. Poate și din cauză că miza pusă în joc nu era atât de mare: șefia guvernului.

De data aceasta, șeful PSD s-a ars pe mâini cu Grindeanu!

Sincer să fiu, mă așteptam, în calitatea sa de conducător adulat de Gabriela Firea, să fie un bărbat adevărat. Când a văzut că scandalul ia amploare, era de datoria sa să-și asume răspunderea pentru gafele făcute în serie.

Bănuiesc că, atunci când s-a declarat singur, că doar nu l-a obligat nimeni, tutorele Guvernului și al noului prim ministru, a oferit niște garanții.

Din instinct, l-a împins pe Grindeanu în față, lăsându-l singur în lumina reflectoarelor!

Domnia sa s-a spălat pe mâini și, deși situația este critică, a preferat să se lamenteze că partenerul său de pescuit nu mai este cum era!

Glumițele de sezon, cu apropouri directe la cheița din spatele lui Grindeanu, catalogat drept unealta nu știu cui, nu sunt reprezentative pentru liderul celui mai mare partid din România.

Sunt suficiente motive ca și domnia sa să-și prezinte demisia, că tot invocau patriotismul câțiva dintre pupincuriștii săi!

Demisia celor doi ar fi soluția cea mai justă și rapidă pentru ieșirea din criză, dacă tot susțin dumnealor că își iubesc țara...

Grindeanu se ține cu dinții de scaun.
La fel și Liviu Dragnea.

Victor Ponta stă la pândă.
Împreună cu Grindeanu, forțează demisia lui Dragnea.

Luni, ultima strigare. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri