Google România și Fundația LEADERS revin cu Atelierul Digital la tine în oras!

Google România și Fundația LEADERS revin cu Atelierul Digital la tine în oras!(2001)


Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 9 iunie specialiștii Google vin la Constanța să susțină un curs introductiv prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și cum se pot specializa în digital marketing, dar și noțiuni aprofundate despre:

- prezența online;

- SEO & SEM;

- social media;

- email marketing;

Cursul de vineri, 9.06.2017, va avea loc la Colegiul Național „ Mircea cel Bătrân ” din Constanța în intervalul orar 11:00 – 14:00.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic - este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director la iProspect. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Colegiul Național „ Mircea cel Bătrân ”.


Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri