ASOCIAŢIA SUPORTERILOR FC “FARUL” începe să plătească “insolvenţa” clubului “fanion” al Litoralului!

ASOCIAŢIA SUPORTERILOR FC “FARUL” începe să plătească “insolvenţa” clubului “fanion” al Litoralului!(2169)


Într-o reiterare şi actualizare a poziţiei sale, referitoare la situaţia clubului iubit, Asociaţia Suporterilor FC “FARUL” CONSTANŢA, persoană juridică, de tip ONG, anunţă că, de astăzi, luni – 5 august a.c., va începe să depună banii colectaţi, de la membri şi simpatizanţi, pentru plata datoriilor clubului, în scopul evitării declarării oficiale a stării de “insolvenţă”, ceea ce ar putea duce la… desfiinţarea simbolului fotbalistic nu numai al oraşului, dar chiarşi al întregului Litoral şi al Judeţului Constanţa!
Suma care va fi depusă va depăşi 1.000 de lei.


Iată ce cuprinde comunicatul completat şi retransmis acum două zile:

“În urma anunţării eşecului definitiv al negocierilor în vederea preluării clubului CS FC “FARUL” CONSTANŢA şi al discuţiilor avute de către reprezentanţii asociaţiei noastre cu fostul finanţator al clubului, Gheorghe Bosânceanu, dorim să transmitem următoarele:

1. Ne exprimăm regretul că această asociere nu s-a putut realiza! Nu purtăm nimănui ranchiună, deoarece toate părţile au arătat că sunt alături de această echipă. Dl. Bosânceanu, în perioada în care Farul juca Finala Cupei României, dl. Nedelcu, în aceşti ultimi patru ani de Liga a 2-a şi, nu în ultimul rând, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, nu au rămas indiferenţi faţă de situaţia clubului şi au încercat, în măsura posibilităţilor financiare şi, mai ales, a prevederilor legislative, să sprijine echipa în aceste momente grele.
Mărturisim că nu cunoaştem în detaliu toate aspectele acestei negocieri în trei ( F.C. “FARUL” - CJC - BOSÂNCEANU), dar toti ne-am fi dorit ca ea să se materializeze, în sprijinul clubului Farul şi a sportului constănţean.

2. Respingem cu fermitate ideea potrivit căreia clubul va ajunge în faliment! Această variantă este inacceptabilă! CS FC “Farul” Constanţa este clubul alături de care am crescut, despre care părinţii noştri ne povesteau că s-a confruntat de la egal la egal cu echipe de referinţă din fotbalul intern şi internaţional. Nicio altă echipă, chiar cu palmaresul şi culorile echipei actuale, nu ar reprezenta altceva decât un surogat. O copie. O copie ce nu va putea lua locul pe care actuala echipă îl ocupă în inimile noastre! Nu putem investi speranţe şi sentimente într-o echipă ce ar putea fi. Preferăm să o susţinem pe cea care deja există, indiferent de poziţia din clasament sau de liga în care va evolua.

3. Nu vom renunţa să luptăm pentru “Farul”!
Credem în şansa Farului, de a evita falimentul! Deoarece considerăm că faptele vorbesc de la sine, ne-am propus ca luni, 05.08.2013, să virăm, în numele A.S.F.C.F., în contul clubului Farul, o sumă de minimum 1000 de RON! De asemenea, vom face şi dovada acestei tranzacţii, prin documentele eliberate de către unitatea bancară. Tot la aceeaşi dată, vom lansa o campanie de sensibilizare a tuturor cetăţenilor Constanţei, care au fost şi încă sunt alături de “Farul”, pentru a contribui, cu donaţii – indiferent de valoarea acestora – pentru salvarea clubului de la faliment. Toate aceste donaţii vor fi direcţionate, automat, către plata insolvenţei. Contul bancar este acelaşi în care – în cadrul altei campanii, desfăşurate la începutul acestui an – constănţenii au donat 2% din impozit către CS FC “Farul” şi anume: RO52BTRL01401205215749xx”.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri