TULCEA: NOUL guvernator, Mălin Mușatescu, și-a prezentat proiectul pentru conducerea A.R.B.D.D.

TULCEA: NOUL guvernator, Mălin Mușatescu, și-a prezentat proiectul pentru conducerea A.R.B.D.D.(3821)


Joi după amiază, începând cu ora 16.00, într-un cadru restrâns, în timpul unei ședințe ce a avut loc la sediul Instituției Prefectului TULCEA, noul guvernator al (Administrației) Rezervației Biosferei DELTA DUNĂRII, Mălin Mușatescu, și-a prezentat proiectul pentru perioada imediat următoare.

La întâlnire au participat, din partea Ministerului Mediului, secretarul de stat Ion Câmpeanu și consilierul ministrului Mediului, Lucian Pătrașcu.
De asemenea, la ședință au luat cuvântul și unul dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Tulcea (C.J.T.), Dumitru Mergeani, și prefectul Lucian Furdui.

„Venetic“ în Tulcea, așa cum chiar el s-a prezentat, guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin Mușatescu, a vorbit despre pasiunea sa pentru Deltă, cea care l-a determinat, în ultimii 15 ani, să vină săptămânal în acest colț al țării.

Îmi propun să ducem mai departe proiectele A.R.B.D.D. și să punem în aplicare strategia de guvernământ. Sunt convins că Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării nu poate lucra eficient decât cu sprijinul tuturor instituțiilor din plan local. În ceea ce privește modul de abordare a problematicii din Deltă, trebuie să găsim soluțiile oportune pentru a pune în conexiune interesele comunităților locale, cu cele de protecție a mediului“, a transmis Mălin Mușatescu.

Aș dori să îl felicit pe fostul guvernator, domnul Grigore Baboianu, pentru activitatea desfășurată, cu profesionalism, la conducerea acestei instituții, și să îl asigur de tot respectul nostru, pentru tot ceea ce a realizat pentru acest domeniu. Statutul de guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării reprezintă, evident, o onoare, dar implică o responsabilitatea uriașă, din partea dumneavoastră, domnule guvernator. Delta Dunării nu este numai ceea ce este frumos, ce se vede la televizor. Delta înseamnă rezervație, dar înseamnă și oameni, iar din acest punct de vedere ea trebuie privită ca un tot unitar. Sunt convins, însă, că veți face față tuturor problemelor pe care le veți întâmpina în desfășurarea activității și că veți reuși să demonstrați că sunteți eficient și în acest domeniu“, a transmis vicepreședintele C.J.T., Dumitru Mergeani. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri