Din cauza vântului puternic, manevrele în porturile de la Marea Neagră sunt suspendate ! Ce drumuri sunt închise, în Moldova, unde ninge viscolit

Din cauza vântului puternic, manevrele în porturile de la Marea Neagră sunt suspendate ! Ce drumuri sunt închise, în Moldova, unde ninge viscolit(3366)


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (I.G.P.R.) informează că, la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:


- DN26 Vânători - Blăgeşti, judeţele Galaţi şi Vaslui;
- DN24D, judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;
- DN24A Murgeni – Fălciu, judeţul Vaslui;
- DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;
- DN2F Vlădia – Ivăneşti, judeţul Vaslui;
- DN15C Agapia – Bălţăteşti, judetul Neamţ
- DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamţ;
- DN11A Podu Turcului - Bârlad, judeţul Vaslui.

 

În judeţul Bihor, traficul rutier este întrerupt pe DN1H Aleşd – Şinteu, din cauza unui autotren care a derapat, din cauza poleiului.

În judeţul TULCEA, traficul rutier este blocat pe DN22A CIUCUROVA - TOPOLOG, din cauza unui autotren care a derapat, ca urmare a zăpezii viscolite.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

În județul CONSTANȚA, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în TOATE porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța Sud - Agigea, Midia și Mangalia).

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri