În noaptea de ÎNVIERE: deja tradițonala  LUMINĂ de la MALUL MĂRII,  în Portul Turistic MANGALIA !

În noaptea de ÎNVIERE: deja tradițonala LUMINĂ de la MALUL MĂRII, în Portul Turistic MANGALIA !(6085)


În noaptea de ÎNVIERE: "LUMINA de la MALUL MĂRII", în Portul Turistic MANGALIA !

Consilierii locali din municipiul MANGALIA au adoptat, astăzi, marţi - 11 aprilie 2017, într-o "şedinţă-de-îndată", proiectul de Hotărâre privind programul evenimentelor propuse pentru anul în curs, în staţiunile din Sudul Litoralului românesc al Mării Negre.

Sezonul estival va fi deschis, de facto, în Portul Turistic Mangalia, unde va avea loc, în noaptea de ÎNVIERE, acțiunea publică intitulată "LUMINA de la MALUL MĂRII" !

Potrivit reprezentanţilor Protoieriei Mangalia, a Arhiepiscopiei Tomisului, din cadrul Bisericii Ortodoxe Române (B.O.R.), peste 4.000 de persoane sunt aşteptate să ia Lumina Sfântă, care va fi adusă de către un preot de la Catedrala "Sf. Apostoli Petru șiPavel", din Constanța, chiar înainte de miezul nopţii.

Enoriaşii vor primi, gratis, din partea Primăriei, 4.000 de cutiuţe de pască, precum şi lumânări tip candelă.

Protoiereul Mangaliei, părintele Vasile Cârlan, a precizat că manifestarea religioasă este un eveniment cu tradiţie, în oraşul de la malul mării, iar Protoieria şi Primăria Mangalia vor face tot ceea ce este necesar, pentru o bună organizare şi desfăşurare a momentelor dedicate Învieriil Domnuiui Iisus.

 

Printre alte evenimente, aprobate în şedinţa de astăzi, a Consiliului Local Municipal (C.L.M.) Mangalia, se numără "1 Mai TUNNING FEST", care va marca, în mod oficial, deschiderea sezonului turistic estival 2017 !
Expoziţia de "tuning" auto-moto se va desfăşura în Portul Turistic Mangalia, în perioada 29 aprilie - 1 mai, la eveniment fiind aşteptate câteva mii de iubitori ai sportului cu motor.
Potrivit organizatorilor, vor fi expuse aproximativ 100 de maşini, cu diverse modificări spectaculoase, care vor încânta publicul prezent, prin execuţiile piloţilor cu experiență.

Printre celelalte evenimente, programate în această vară, în STAȚIUNILE din MANGALIA-NORD, se numără: "Carnavalul copiilor", Concertul "Europa FM", Ziua Marinei Române, "Zilele Mangaliei", "Ziua Recoltei" și multe altele

La aceeaşi şedinţă de Consiliu Local, s-a aprobat și Regulamentul pentru organizarea serviciilor publice de SALVAMAR, în Mangalia şi staţiunile aferente, pe durata sezonului estival 2017.

Foto:
(Sursa - MangaliaNews):


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri