Circulația trenurilor de călători și programul agențiilor de voiaj C.F.R., cu prilejul Sărbătorilor de Paște - 2017. SUPLIMENTĂRI de locuri, pe relațiile cele mai solicitate !

Circulația trenurilor de călători și programul agențiilor de voiaj C.F.R., cu prilejul Sărbătorilor de Paște - 2017. SUPLIMENTĂRI de locuri, pe relațiile cele mai solicitate !(2595)


Circulația trenurilor de călători și programul agențiilor de voiaj C.F.R., cu prilejul Sărbătorilor de Paște - 2017 !

SUPLIMENTĂRI de locuri, pe relațiile cele mai solicitate !!!

Societatea Națională de Transport Feroviar C.F.R. CĂLĂTORI S.A. informează că, în MINIVACANȚA prilejuită de Sărbătorile de PAȘTE, la nivelul întregii rețele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptată la evoluția și dinamica traficului de pasageri.

Trenurile către cele mai solicitate destinații: CONSTANȚA, Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Iași, Satu Mare, Timișoara etc vor fi SUPLIMENTATE, cu peste 8.000 de locuri, față de zilele obișnuite !

Pentru a evita situațiile neplăcute, generate de afluența mare de călători (inclusiv: călătoriile gratuite ale studenților !), se recomandă, tuturor pasagerilor, planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație: "Online", de pe www.cfrcalatori.ro ; de la automatele "XsellKiosk", din gări; de la automatele "ZebraPay" ; direct de la casele de bilete din gări și agențiile de voiaj C.F.R.; de la distribuitori autorizați (agenții de turism); prin telefon, la numărul de telefonie fixă: 021 9522.

De asemenea, se recomandă studenților să acceseze agentia de voiaj C.F.R. din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor (și marcate vizibil !), din spațiile speciale aflate în holurile marilor gări.

În legătură cu programul agenţiilor de voiaj C.F.R., se anunță că A DOUA ZI DE PAȘTE, LUNI - 17 APRILIE 2017, TOATE agenţiile de voiaj C.F.R. Călători vor fi ÎNCHISE, cu EXCEPȚIA agențiilor: "Carrefour" - Colentina şi "Titan", ambele din Bucureşti, și "Iulius Mall", din Iași.

Înainte de călătorie, se recomandă, tuturor pasagerilor, să se asigure că au achiziționat bilet, pentru evitarea taxării suplimentare, în tren, și/sau suportarea costurilor amenzii, conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate, despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de Internet a C.F.R. Călători S.A.: www.cfrcălători.ro , să contacteze Societatea la numerele de telefon (fix): 021 9521 sau să se adreseze direct personalului acesteia, din stațiile C.F.R..
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri