Noua echipă a PNL Constanța ( Organizația Municipală )

Noua echipă a PNL Constanța ( Organizația Municipală )(3658)


Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal are, începând de vineri, 31 martie a.c., un nou președinte, în persoana consilierului județean George Muhscină. Noul Birou Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier.

În cele ce urmează vă transmitem o scurtă prezentare a celor care fac parte din noua echipă de conducere a Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal.

Președintele Organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină, are 45 de ani, este căsătorit și are trei copii. Absolvent al Universității „Ovidius” Constanța, Specializarea „Instalații și Echipamente Navale”, George Muhscină este fondatorul mai multor companii-pionier din domeniul producției și distribuției de materiale pentru industria publicitară, consultanței și managementului pentru afaceri, dar și din învățământul preuniversitar. Noul președinte al Organizației municipale PNL Constanța este, din iunie 2016, consilier în cadrul Consiliului Județean Constanța. Este o persoană jovială, organizată și responsabilă, echilibrată. De asemenea, este determinat către atingerea și depășirea obiectivelor, extrem de atent la detaliu, ferm în ceea ce privește semnificația profundă și echilibrată a principiilor și valorilor morale adecvate, flexibil și pragmatic, orientat către soluții bazate pe argumente realist-obiective. 

Prim-vicepreședintele „Strategii Politice și Comunicare”, Costel Stanca, are 47 de ani și este absolvent al Institutului de Marină Civilă Constanța, specializarea „Navigație și Transport Naval”. Începând cu anul 1999 este conferențiar universitar al Universității Maritime Constanța, iar din anul 2012 ocupă funcția de decan al Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul aceleiași universități. De asemenea, începând cu anul 2014, Costel Stanca este președintele Centrului Național de Promovare a Transportului Intermodal Constanța. 

Prim-vicepreședintele „Domeniul Politici Publice”, Marius Enescu, are 56 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iași. Din anul 2005, doctorul Marius Enescu a fost, timp de patru ani, directorul Direcției Sanitare Constanța. În perioada 2009-2010 a fost șeful Secției Clinică Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Începând cu anul 2012 este integrat ca medic primar competențe ortopedie în Secția Chirurgie a Spitalului CF Constanța. Din luna iunie 2016, este consilier județean PNL în Consiliul Județean Constanța. 

Vicepreședintele Departamentul Strategii și Relații Politice, Mihnea Claudiu Drumea, are 40 de ani, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța și doctor în drept al Universității „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca. Din 2015 este decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice a Universității „Spiru Haret” Constanța. Începând cu anul 2011, Mihnea Claudiu Drumea este conferențiar universitar doctor specialitatea relații individuale de muncă și relații colective de muncă, iar din anul 2015 este profesor universitar doctor în dreptul muncii și dreptul securității sociale la Universitatea „Spiru Haret” Constanța. Are abilitate în lucrul cu tinerii și adulții, capacitate de adaptare, tenacitate, spirit organizatoric și de echipă.

Vicepreședintele Departamentul Imagine, Comunicare, Relații mass-media, Purtător de Cuvânt, Marius Pricopie, are 49 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Facultății de tehnologie chimică București, Secția Chimie-Fizică, și al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității București. În prezent, este administratorul unei societăți comerciale în domeniul opticii medicale. 

Vicepreședintele Departamentul Politici Economice, Mediu de Afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene, Costin Avătavului, are 27 de ani și este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius” Constanța. În perioada septembrie 2012-mai 2016 a fost inspector de specialitate în Primăria Eforie. Din iunie 2016 este consilier municipal în Consiliul Local Municipal Constanța. Are abilități de comunicare, spirit creativ și de echipă, capacitate de sinteză și analiză și, nu în ultimul rând, abilități de leadership.

Vicepreședintele Departamentul Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni, Liviu Popa, are 52 de ani și este administrator al mai multor societăți comerciale. În prezent este consilier județean din partea Partidului Național Liberal în Consiliul Județean Constanța. Calitățile sale sunt spiritul organizațional și de echipă, comunicarea, adaptabilitatea și inițiativa.

Vicepreședintele Departamentul Justiție, Siguranța Națională, Ordine Publică și Siguranța cetățeanului, Bogdan Barață, are 37 de ani și este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța. Doctorand în științe juridice, Bogdan Barață este avocat în Baroul București și lector universitar la Facultatea de Drept și Administrație Publică a Universității „Spiru Haret” Constanța. Este o persoană loială, tolerantă, care se adaptează la schimbări și care are capacitatea de a lua decizii și de a și le asuma. 

Vicepreședintele Departamentul Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală, Cristina Văsii, are 32 de ani, este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică a Universității „Ovidius” Constanța și masterand atât în Administrarea Afacerilor, cât și în Controlul și monitorizarea calității produselor agricole. În prezent, ocupă funcția de quality manager al unei cooperative agricole și cea de consultant în management și administrarea afacerii. Din iunie 2016, liberala Cristina Văsii este consilier municipal în cadrul Consiliul Local Municipal Constanța. Are capacitate de analiză, adaptabilitate, flexibilitate, inițiativă și ambiție. 

Vicepreședintele Departamentul Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport, Raluca Trandafir, are 37 de ani, este absolventă a Universității „Ovidius” Constanța, Facultatea de Științe Economice, Specializarea „Tranzacții Internaționale” și a Universității „Titu Maiorescu” București – Facultatea de Drept. În anul 2012 obține diploma de doctor în contabilitate în cadrul Academiei de Studii Economice București. Din anul 2015 este expert contabil, director al Departamentului de Relații cu Instituțiile Publice și Private din cadrul Universității „Ovidius” Constanța și conferențiar universitar doctor la aceeași instituție universitară. Din iunie 2016, Raluca Trandafir este consilier municipal al PNL în cadrul Consiliul Local Municipal Constanța.

Vicepreședintele Departamentul Politici în Sănătate, Ioan Tofolean, are 57 de ani și este absolvent al Facultății de Medicină Generală al IMF Cluj-Napoca. În anul 1998, obține titlul științific de doctor în medicină sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Mihai Manasia, iar în 2008 acela de medic primar interne și medic specialist gastroenterologie. Doctorul Ioan Tofolean a ocupat, în perioada decembrie 2005-martie 2008, funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. A fost, de-a lungul anilor, asistent universitar, șef de lucrări, conferențiar universitar și profesor universitar la Universitatea „Ovidius” Constanța.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri