Administrația Canalelor Navigabile a surprins aruncarea de deșeuri (materiale de construcție), la Km 4 al Canalului Dunăre -Marea Neagră

Administrația Canalelor Navigabile a surprins aruncarea de deșeuri (materiale de construcție), la Km 4 al Canalului Dunăre -Marea Neagră(1401)


Compania Naţională ADMINISTRAȚIA CANALELOR NAVIGABILE (A.C.N.) S.A. informează că, la sfârșitul acestei săptămâni, a avut loc un eveniment de poluare, pe malul drept al Canalului DUNĂRE - MAREA NEAGRĂ, la Km 4 (zona Basarabi - Agigea).

S.C. ZIP ESCORT S.R.L.Constanța, firma angajată de către A.C.N., în vederea asigurării serviciilor de pază fixă şi patrulare, a surprins, în zona Basarabi - Agigea, două persoane şi o autoutilitară, cu numărul de înmatriculare CT-01-ZGM, în timp ce depuneau, ILEGAL, pe sol, deşeuri inerte, provenite din materiale de construcţi,i preluate de la S.C. "LOMAGE TRADE" S.R.L.
Cele două persoane au declarat că sunt angajate ale acestei firme.

A fost anunţată Garda de Mediu, care urmează să ia măsurile legale, care se impun, în asttel de situaţii.

Locul a fost ecologizat, de către cei doi angajaţi ai SC "Lomage Trade" S.R.L., iar deşeurile au fost transportate către un depozit autorizat de deşeuri inerte. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri