Constanța, 31 martie - 2 aprilie. Seminar de Formare Continuă, pentru ghizii de turism

Constanța, 31 martie - 2 aprilie. Seminar de Formare Continuă, pentru ghizii de turism(1528)


CONSTANȚA va găzdui, în perioada 31 martie – 2 aprilie a.c., un eveniment de pregătire continuă a GHIZILOR DE TURISM, organizat de Asociația Națională a Ghizilor din România, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare și Promovare "Litoral - Delta Dunării", cu tema “OVIDIUS 2000”.

Este al treilea eveniment de acest fel, primele două având loc la Iași respectiv Oradea.
La acest seminar sunt așteptați ghizi de turism din toată România.

Avem confirmate, oficial, prezențele secretarului de stat în Ministerul Turismului, Bogdan Tomoioagă, a președintelui Asociației "Litoral- Delta Dunării", Corina Martin, și a reprezentanților Primăriei și Consiliului Județean Constanța.

În cadrul Seminarului de Formare Continuă, ghizii de turism vor participa la diverse vizite, conduse de către specialiști locali, după cum urmează.

Astfel, vineri, va avea loc vizitarea cramei Rasova, de la Cernavodă, și o degustare de vinuri.

Se va continua cu vizitarea cetății antice romane, muzeului și monumentului triumfal "Tropaeum Traiani", de la Adamclisi, dar și mănăstirii Peștera Sf. Andrei.

În prima parte a zilei de sâmbăta va avea loc seminarul propriu-zis, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând cu ora 09.30, urmat de un tur de oraș, cu prezentarea diverselor obiective turistice din zonă. Ziua se va încheia cu o cină festivă.

Duminică va avea loc un tur de litoral, cu vizitarea mănăstirii Sf. Maria, de la Techirghiol, si a parcului de aventură "Paradis Land", din stațiunea turistică Neptun.

La sfârșitul Seminarului, va avea loc o conferința de presă, la ora 12.00.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri