Mircea Banias contraatacă !

Mircea Banias contraatacă !(2370)


Va informam ca in data de 24.03.2017 s-a intrunit Biroul Politic Teritorial al ALDE Constanta, in ședința ordinara, la sediul partidului din B-dul. 1 Mai. Cu aceasta ocazie s-a hotarat, in unanimitate, ca întâlnirea de la hotelul Ibis, din data de 12.03.2017, despre care presa a relatat, a fost nestatutară și toate deciziile luate acolo sunt lovite de nulitate absoluta.

Tot in biroul politic de astazi au fost aprobate, cu unanimitate de voturi, deciziile luate de Biroul Politic Local al ALDE Constanta, statutar convocat de președintele organizației, George Fulina, vizând sancționarea unor membri de partid.
In cadrul aceleiași ședințe a fost dezbătută situația partidului la nivel central. Concluzia care s-a desprins este ca actuala stare de fapt este de natura a aduce grave prejudicii de imagine unei formațiuni politice aflată la început de drum.

Solicitam conducerii centrale a ALDE sa-și asume rolul de garant al respectării statutului partidului și sa întreprindă demersuri in vederea convocării unui congres legal si statutar, la care membrii cu drept de vot sa se poată exprima liber, iar rezultatul sa fie unul care sa creeze premizele unui parcurs ascendent, in perspectiva viitoarelor confruntări electorale.

Președinte,
Deputat Mircea Banias

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri