Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
GENERAȚIA CHILOȚARILOR

GENERAȚIA CHILOȚARILOR(2591)


A intrat în reflexul unor politicieni obișnuința zilnică de a ne trata, scuzați expresia, cu curul. Indiferent cum îi abordezi, ei te tratează cu curul, adică, se înțelege, cu indiferență și cu un pronunțat sictir, în funcție de caracterul fiecăruia.

Comportamentul lor nu are nicio legătură cu partea erotică a povestirii. E vorba, pur și simplu, de atitudinea unor politicieni care au pierdut de multă vreme contactul cu realitatea. După ce își văd sacii în căruță, politicienii tratează cu curul electoratul care i-a votat !

În cazul lor, curul a devenit adevăratul univers personal. Gândesc cu curul. Râd cu curul. Privesc cu curul și cu scârbă, considerându-se superiori și deasupra tuturor...Sunt tari în cur și nu dau socoteală nimănui!

Luați ca reper exemplul procurorului portocală. Toată lumea îl caută și pe dumnealui îl doare exact în cur! Are careva curajul să-i dea un șut în cur? Nu, pentru că asta ar însemna o nouă avansare..

În materie de aroganță, nu-i întrece nimeni! Credeți că cei vinovați vor fi trași la răspundere?  EXCLUS !

Un parlamentar de la PSD s-a fotografiat în chiloți în fața Casei Poporului! E mai puțin transparent decât ceilalți colegi de-ai domniei sale, fiind pesemne la început de drum în ale politichiei.

După dormitul pe buci în plen, cu sforăituri și zbucium intern, datul din mâini etc., asistăm la o nouă premieră inedită. Dracul gol, cum este catalogat parlamentarul autohton, se prezintă singur în adevărata lui splendoare.

E dracul gol, cu care nu te întâlnești chiar în fiecare zi. Sau poate că e ținuta lui oficială de lucru. Așa arată un parlamentar în chiloți pus la trei ace...Cu acele, dintre cele cu gămălie, și-a prins preventiv chiloții de buric.

Cam prea multă pudoare pentru un politician! Și, totuși, îi lipsește ceva. O pălărie mare, care să mai atenueze imaginea de flocos. Da, flocos, dar e frumos și sârmos.

Domnia sa spune că s-a pozat în chiloți în semn de protest față de conflictul izbucnit în ALDE între Tăriceanu și Daniel Constantin, dar, sincer vorbind, nu știu care este legătura dialectică între politicienii nominalizați și lenjeria sa intimă, mai mult decât sumară.

În realitate, gestul său sugerează mai multe mesaje. E posibil ca, prezentându-se în acest decolteu exagerat, domnul parlamentar să ne convingă, că curg zdrențele de pe el!

Dar fizicul îl trădează. E prea bine hrănit ca să-i plângem de milă! Plus că îl trădează și lănțoiul de la gât pe care ar trebui să scrie “Gabarit depășit!

Poza sa în chiloți ține loc și de declarație de venituri, pentru că, nu-i așa, o fotografie face cât 1.000 de vorbe...E amărât rău de tot, domnul chiloțar!

Au transformat unii Palatul Parlamentului în adăpost pentru protestatarii aflați în trecere prin București, Gară de Nord, vestiar, sală pentru scuipat pe jos, tribuna smintiților, dormitor pentru cei care nu fac politică, dar vor să dea jos guvernul, târg de chiloți și alte anexe bărbătești, sală de box, loc destinat încăierărilor între politicieni, Dragnea cu Victor Ponta, Tăriceanu cu Daniel Constantin.

Asta-i mai lipsește, acum, domnului Dragnea...

O revoltă a chiloțațarilor din PSD!

Generația chiloțarilor nu doarme, ci dansează la bară...

Chiloțarii pot fi foarte ușor identificați după ciorapi.  Unul e alb, celălalt e negru.

Curat – murdar! 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri