S-a reluat serviciul de salubrizare la toate plaformele de deşeuri din  Mangalia

S-a reluat serviciul de salubrizare la toate plaformele de deşeuri din Mangalia(1034)Începând din data de 16.03.2017, Polaris M Holding - Mangalia a reluat prestarea serviciului de colectare şi transport a deşeurilor la toate asociaţiile care au înregistrat debite restante în perioada 2009-2017. Această decizie s-a luat în urma întalnirii care a avut loc la Club Nautic Mangalia, astăzi, 16.03.2017, şi la care au luat parte Primăria Municipiului Mangalia, compania Polaris M Holding şi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari.

În urma acestei întalniri, compania Polaris M Holding şi-a manifestat disponibilitatea de a soluţiona problema sistării parţiale a serviciului de salubrizare. Astfel, Polaris M Holding a adus la cunoştinţă reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari planul de eşalonarea a datoriilor prin care aceştia au posibilitatea de a încheia un angajament de plată în funcţie de suma datorată. Dacă suma restanta nu depăşeşte 10.000 ron, asociaţia are la dispoziţie 60 de zile să-şi achite datoria, iar dacă suma restantă depăşeşte 10.000 ron, aceasta poate fi achitată în 90 de zile.
Deoarece o mare parte din reprezentanţii asociaţiilor de proprietari au dat curs medierii iniţiată de Polaris M Holding încă de ieri, 15.03.2017, şi au semnat angajamentul de plată, iar unele asociaţii au reuşit chiar să achite integral suma restantă, Polaris M Holding a reluat imediat serviciul de salubrizare la o perioadă de câteva ore de la semnarea angajamentului/ achitarea restanţei. 

Pentru a evita ca astfel de situaţii să se repete în viitor, reprezentanţii asociaţiilor au fost informaţi despre obligativitatea de a achita facturile în 45 de zile de la facturarea serviciului de salubrizare, aşa cum prevede legea 51/ 2006, republicata, alin (11).

Polaris M Holding mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă în această perioadă şi îi asigură că răspunderea pentru situaţia creată nu aparţine companiei Polaris M Holding.

Administrator unic,
Eduard Martin

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri