Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Ludovic Orban, decis să preia conducerea PNL

Ludovic Orban, decis să preia conducerea PNL(1156)Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință marți, 15 martie a.c., l-au validat, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor pe Adrian Manole, în timp ce secretar al comisiei a fost validată Marilena Dragnea.

Membrii BPJ al PNL Constanța au validat, tot cu unanimitate de voturi, atribuțiile Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor, acestea fiind: analizarea dosarelor organizațiilor locale și stabilirea, împreună cu președinții de organizații, a calendarului convocării Comitetelor de Coordonare Locale, verificarea tuturor membrilor Filialei PNL Constanța conform datelor existente, primirea candidaturilor pentru funcțiile de conducere la nivel local, municipal și județean, verificarea îndeplinirii obligațiilor de membru al PNL de către toți candidații, întocmirea documentației necesare procedurii de alegeri pentru fiecare organizație în parte și, nu în ultimul rând, solicitarea către BPJ a aprobării prin vot a tuturor acestor documente. 

La ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța a participat și fostul prim-vicepreședinte Ludovic Orban, actualmente candidat la președinția Partidului Național Liberal, care a dorit să discute cu liberalii constănțeni.

Am decis să candidez la funcția de președinte al PNL pentru că știu că acela care va fi ales va purta o uriașă răspundere pe umerii săi. Partidul Național Liberal se află astăzi într-o situație pe care nu vreau să o dramatizez, dar o știm prea bine cu toții. Problema noastră este foarte dificilă pentru că este extrem de greu să recâștigi încrederea unui om”, le-a transmis Ludovic Orban membrilor BPJ al PNL Constanța.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri