GHIȚĂ DIN SERBIA

GHIȚĂ DIN SERBIA(3505)


Povestea vieții domnului Sebastian Ghiță devine comică. În calitatea sa de fugar cu patalama la mână, adică recunoscut de elita evadaților, se învârte în jurul propriei cozi. Am de multe ori senzația că dumnealui a fost multiplicat și împrăștiat, precum cenușa, în diverse locuri. În cazul nostru, ca să i se piardă urma.

De aceea, cei implicați în acest joc pun în scenă tot felul de diversiuni. Câte un Ghiță pentru fiecare! Țara și Ghiță!

Sebastian Ghiță a fost văzut în Serbia! Pesemne ieșise la cumpărături după modelul parizian Bica-Elena Udrea. Nu pentru țoale, ca doamnele menționate mai sus, ci ca să-și completeze rezerva de apă plată și citrice.

Mai mult ca sigur, informația a fost aruncată pe piață la mișto de către cei care fac bancuri cu polițiști! Pe cine dă vina doamna Kovesi ori de câte ori se vorbește despre dispariția lui Ghiță, cel care, ieșind, noaptea, la portiță, a deranjat jocurile puse în mișcare de clanul cucuvelelor? Desigur, pe polițiști!

După ce oamenii sistemului au trecut Jandarmeria prin malaxorul compromiterii, reamintesc, în timpul protestelor de stradă din București, acum, a venit vremea Poliției să fie luată la refec!

Observ că, din punct de vedere geografic, în materie de dispariții, am părăsit zona țărilor calde, cu cămile, dune de nisip și apă pe cartelă. Au dispărut și găurile de șarpe invocate adeseori de Traian Băsescu. De regulă, pentru diverși mari infractori, zonele calde și nisipoase reprezentau, de regulă, destinația finală și, în opinia mea, cea mai sigură.

În cazul lui Ghiță, regula fundamentală pare să se fi schimbat. Avem câte un Ghiță în diverse locuri din Europa. Acum, chipurile, a fost reperat în Serbia! Când apare, când dispare! Parcă îl plimbă cineva intenționat pe sub nasul autorităților române cu scopul de a dovedi cât de anemice sunt...

Cum, adică, cel mai căutat român de pe planetă se plimbă liniștit prin Serbia, face poze cu admiratorii săi și trimite noi înregistrări cu Kovesi? Și nu poate nimeni să-l înhațe? Poate că oamenii legii plecați pe urmele lui ar trebui să aibă răbdare și să-l aștepte pe Ghiță în Bulgaria. Dacă nu a ajuns în Dubai, cu siguranță, va fi văzut cât de curând în Bulgaria, țara vecină și prietenă.

Pentru fugarii în perspectivă, instituțiile abilitate organizează excursii tematice și concursuri de spălat putina. E limpede că cineva își bate joc de toată lumea și, ca să ne țină trează atenția, ne plimbă prin toată Europa. Azi în Serbia, mâine în Bulgaria!

Ori de câte ori, din lipsă de noi dezvăluiri, scade interesul pentru scandalul în care au fost implicați generalul Coldea și doamna Kovesi, este împins în față, pe post de turist, domnul Sebastian Ghiță! Nu în Dubai, nici în țările de unde își procură domnul Dragnea cocotierii preferați, ci în Serbia, ca să-i simtă unii respirația în ceafă...

Dacă ar fi să luăm de bune declarațiile lui Sorin Ovidiu Vântu făcute la postul de televiziune B1TV, atunci, cu siguranță, Sebastian Ghiță se află pe mâini bune. S.O.V. spunea că soarta generalului Coldea ca și a șefei DNA, a fost decisă de serviciile americane! Zice domnul SOV, un personaj mai mult decât interesant. E posibil ca, în acest context, Ghiță să-și fi reluat rolul de sperietoare.

Paradoxal, ca fugar, Ghiță, în loc să se îndepărteze de cei care îl caută cu cătușele pregătite, dumnealui se apropie!

Ghiță, ce cauți tu, în Serbia, la portiță?  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri