MAIDANEZII PUN ÎN PERICOL ALIANȚA FĂGĂDĂU - BABU

MAIDANEZII PUN ÎN PERICOL ALIANȚA FĂGĂDĂU - BABU(5124)


Domnul primar Făgădău este adeptul principiului igienico – sanitar: o mână spală pe cealaltă și amândouă cu DERO!

Ca atare, a declarat sus și tare că merge înainte cu viceprimarul Babu, alături de el pe post de făclie. Se înțelege totul de la sine, nu se pune în discuție demisia acestuia.

Babu este omul care a lăsat mai multe cartiere din Constanța fără iluminatul stradal. Nu dintr-un spirit exagerat de economie, ci din neglijență.

Tot datorită conducerii sale înțelepte, maidanezii au început să-și facă de cap. Curând, dacă serviciile de ecarisaj nu vor acționa, haitele de câini vor pune stăpânire pe oraș.

De bine, de rău, pe vremea vicelui Gabi Stan situația a fost ținută sub control.

Din punct de vedere sentimental, e de apreciat gestul primarului față de colegul său de suferință pe baricada Primăriei... Dar ce ne facem când va fi vorba de răspunderea fiecăruia, pentru că maidanezii nu știu carte!

Luându-l în brațe pe Babu, domnul primar este la fel de răspunzător pentru tot ceea ce se întâmplă în sectorul viceprimarului său.

Pentru cetățean, însă, gestul primarului are o cu totul altă semnificație. El se simte umilit și jignit de frăția celor doi. Care este mesajul? Degeaba reclamă, degeaba se plânge, oricum, nimeni nu-l bagă în seamă!

Cum credeți că o să-l sancționeze Decebal pe Babu, când ei împreună reprezintă un zid de-a cărui faimă se teme și Baiazid! Decebal Făgădău are un singur fix. De când a fost ales în funcția de primar al Constanței, se agită să-și întărească poziția, simțind că este vulnerabil din foarte multe puncte de vedere.

Din păcate pentru domnia sa, deși a stat tot timpul pe lângă Radu Mazăre, nu a învățat nimic în această privință, cantonându-se doar pe fițe și o ușoară aroganță. Cum conducerea PSD Constanța, așa tăcută cum e ea, nu se prea omoară în privința sa, domnul primar a înțeles că e musai să-și facă o echipă în jurul său, în măsură să-i asigure o oarecare protecție.

În disperare de cauză, a apelat la tot felul de înțelepți, mizând inclusiv pe învățăturile unui fost reprezentat al PNȚCD și pe capacitatea sentimentală a unui suflet de poet. Degeaba. Nu se vede și nu se simte nimic. Ba, dimpotrivă...

Orașul pare să fi înghețat în punctul de unde a fost preluat de Făgădău! S-a schimbat ceva? Niet. Domnul primar este preocupat de soarta echipei sale după modelul Radu Mazăre și de aliații săi din Consiliul Local.

Ca să se liniștească în această privință, face pe tatăl protector. Nu numai în cazul Babu. Vrea să fie “mână de fier” dar nu are cu ce! Primul aliat de bază ar trebui să fie chiar partidul care l-a propulsat pe orbită. Dar și partidul este format tot din oameni. Unii dintre ei, se știe, nu l-au vrut ca primar! Se pare că au avut motive întemeiate...

Deloc întâmplător, domnul primar se află și acum în dizgrația unor pesediști!

Atenție la maidanezi! Ei pun în pericol alianța Făgădău – Babu!

Mă refer, desigur, la câinii maidanezi și nu la maidanezii politici, care dau târcoale PSD-ului...

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri