Constanţa şi Mamaia: Canalizări desfundate de echipele RAJA SA!(1255)


În urma ploilor torențiale de astăzi, la dispeceratul societății s-au primit 11 reclamații privind sistemul de canalizare stradal. Sesizările au venit din zona Centrală a Constanţei (Străzile IG Duca și Constantin Brătescu) din stațiunea Mamaia (din zona Hotelurilor „Elegance” și „Central”) şi din cartierul constănţean Tomis Nord (Străzile Cutezătorilor și Fragilor), ca şi din cartierele Coiciu și Palas.
În intervalul 14,20 - 15,00, la dispeceratul SC RAJA SA s-au mai primit patru (4) reclamaţii: două de pe bulevardul 1 Mai şi două din zona Peninsulară (Stada Calatis). Toate sesizarile primite au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele de interventie RAJA au răspuns la toate solicitarile primite, la ora actuală toate situaţiile fiind rezolvate sau în curs de remediere!

SC RAJA SA reînoieşte apelul său public, către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemele de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, ca, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute, la dispeceratul central al Societăţii, la numărul de telefon (fix – reţeaua „Romtelecom”): 0241.66.44.44.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri