Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu dacă acesta nu-și va da demisia!

PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu dacă acesta nu-și va da demisia!(744)Partidul Național Liberal consideră drept o sfidare incalificabilă a voinței cetățenilor români demersul întreprins pe furiș, în miez de noapte, de către Guvernul Grindeanu prin adoptarea Ordonanţei de urgență pentru modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, dar și unul de furt la drumul mare al statului de drept, de anulare a democrației din România, democrație al cărei preț a fost plătit cu sacrificiul suprem al atâtor români căzuți în timpul Revoluției din Decembrie 1989!

Gestul uluitor al actualei puteri PSD-ALDE este fără precedent în rândul statelor membre ale Uniunii Europene, cu consecințe politice, economice și de imagine greu de estimat și nu face altceva decât să arunce România cu peste 20 de ani înapoi, iar acest preț uriaș va fi platit exclusiv de către cetățeni.

Această palmă cruntă dată Justiției din România, nu poate avea altă consecință decât demisia întregului Guvern Grindeanu! Partidul Național Liberal cere demisia acestuia și anunță că va depune azi o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu dacă acesta nu-și va da demisia!

În calitate de parlamentar liberal, condamn ferm astfel de practici sfidătoare și abuzive utilizate de către Puterea PSD-ALDE strict în interes personal!

PNL susţine în continuare lupta anticorupţie şi munca tuturor organelor judiciare care ani la rând au adus probe concludente împotriva celor care au prădat România și condamnă astfel de fapte guvernamentale profund reprobabile! Aceste dovezi nu se pot evapora fără nicio consecință pentru cei care mint, înșală și abuzează prin ordonanțe de urgență!

Acest Guvern mai mult decât abuziv trebuie să demisioneze cu aceeaşi urgenţă cu care a semnat pentru salvarea condamnaţilor şi cu care a dat undă verde unui nou jaf general.


Bogdan Huțucă
Deputat PNL Constanţa

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri