Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
DE CE CUCUVELELE PLEACĂ ÎN ȚĂRILE CALDE?

DE CE CUCUVELELE PLEACĂ ÎN ȚĂRILE CALDE?(3580)


Când a aflat că nu este invitat în America, la investirea președintelui Trump, micuțul Iohannis a reacționat ca un ofițeraș de roșiori. Adică, se vede și în reluarea cu încetinitorul, mișcarea lui firească, după vorbă, după port, nu a descălecat normal de pe calul său obedient, ci, de necrezut, s-a aruncat direct cu fundul pe cimentul de la Cotroceni!

Pe urmă, au urmat celelalte operațiuni specifice: aruncat găletușa cu lopățică pentru înregistrări audio în cinci limbi de circulație internațională, inclusiv tusea, spart cana cu lapte, care a făcut plici, trântit bicicleta cu schimbător de toți pereții etc.

Din acel moment, nu i-a mai intrat nimeni în voie. A rămas să hotărască soarta costumului comandat special pentru ceremonie, precum și a vestimentației primei doamne, care, din aceeași zi, a căzut pe gânduri...

Mai greu s-a decis soarta ștrudelului uriaș cu mere pregătit special pentru noul președinte al Americii...

Sigur, e greu, pentru domnia sa, ca neamț și văr al mătușii Angela, să se obișnuiască prea curând cu ideea că, în locul său, au mers în America, un teleormănean și un anonim aflat în fruntea guvernului României! 

Eu cred că asta a fost starea de spirit, una extrem de agitată, în care se găsea domnul președinte la ora la care, spontan peste măsură, a debutat mitingul de la București...

Supărat pesemne pe președintele Trump, pe motiv că a luat masa cu Dragnea, a ieșit la plimbare cu merțanul, nimerind, cum se întâmplă la noi, în mijlocul protestatarilor! Altfel, în mod normal, nu te duci cu merțanul la miting, oricât de spontan ar fi el! Și, în aceeași conjunctură, nu te îmbraci în ținută de schi, cu geacă roșie, ca să nu te confunde unii, dată fiind și înălțimea din născare, cu un telescaun aflat în rodaj...

Sunt de acord, nu te îmbraci nici în costumul pregătit pentru festivitățile ratate din America...Deși era negru de supărare, cât timp s-a foit prin piață, a râs cu gura până la urechi! Cum subiectul nu era unul vesel, trag concluzia că domnia sa se gâdila din cauza fermoarului de la vesta antiglonț. Râdea și vorbea. Râdea în merțan. 

E bine că avem un președinte vesel și optimist, chiar dacă râsul lui nu molipsește pe nimeni! 

Ce căuta domnul președinte în fruntea unei mișcări de protest neautorizate? 

Dar Dragnea și celălalt anonim ce au căutat în America ? Până la urmă, și conflictul ăsta tot luptă de clasă se numește...

O fi confundat mitingul de la București cu mișcările anti Trump din America! Aia democrație, nu glumă!

După acest episod cu geacă roșie, președintele Iohannis continuă să dea cu piciorul în străchini, fiind acuzat că a încălcat Constituția! Cum, doar așa de dragul suspendării cu orice preț?! Ca să studieze viața și lupta revoluționară a liliecilor din peșteri? 

Ca să demonstreze tuturor că alegerea lui Trump nu a fost inspirată?

Mă refer la Dragnea. Ca să ne convingem cât de slabi sunt pesedeii lui Dragnea, incapabili să pună piciorul în prag, dacă Iohannis trebuie suspendat! DA sau NU? 

Ca să se mai înființeze alte comisii parlamentare de anchetă, inclusiv pe tema SRI, care freacă menta? 

Că tot veni vorba, ce mai știți de Ghiță? 

Gata cu dezvăluirile? Cucuvelele. Unde sunt cucuvelele? Au plecat în țările calde? Fără pașaport? Aud că acolo vor fi cazate în găuri de șarpe gospodărite de actualul sistem...Care nu măcăne și nu se dă bătut, nici pensionat!

Ghiță. Ce-i cu Ghiță? Încă un naiv sacrificat aiurea!

Tătuca, de ce cucuvelele pleacă în țările calde?   

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri