Litoralul românesc și Delta Dunării sunt promovate  la Helsinki. Scopul este reatragerea turiștilor scandinavi

Litoralul românesc și Delta Dunării sunt promovate la Helsinki. Scopul este reatragerea turiștilor scandinavi(1887)


 DOBROGEA TURISTICĂ promovată la Helsinki (Finlanda) !

În perioada 19 - 22 ianuarie 2017, Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului "LITORAL - DELTA DUNĂRII" participă la Târgul de Turism "MATKA - Nordic Travel Fair", de la "Expo & Convention Center" din HELSINKI, capitala Finlandei.
Se continuă, astfel, campania "MAMAIA Style", care promoveaza cele mai frumoase evenimente, plajele cu nisip fin, atracţiile pentru toate vârstele, petrecerile şi distracţia în cluburi, serviciile hoteliere pentru toate gusturile, de pe întreg Litoralul Românesc al Mării Negre şi din Delta Dunării.

Aşa cum s-a informat public, începând din anul trecut, au fost incluse și ţările nordice între pieţele-ţintă, pe care Asociația "Litoral - Delta Dunării" își concentrează atenţia şi campaniile de promovare din acest an.

"Matka" este principalul eveniment de profil din Finlanda, la care participă, anul acesta, peste 1000 de companii, din 80 de ţări.

A.L.D.D. promovează (ȘI !) la Helsinki potenţialul turistic, arheologic, cultural, terapeutic şi gastronomic al DOBROGEI, prin intermediul materialelor edificatoare pentru cele două destinaţii de vacanță pe care le reprezentăm: broşuri, hărţi şi materiale de promovare ale Consiliului Judeţean Constanţa (C.J.C.), Consiliului Judeţean Tulcea (C.J.T.), ale hotelierilor din Constanţa-Mamaia şi din celelalte staţiuni de pe Litoralul Românesc al Mării Negre şi din Delta Dunării.

Participăm în premieră la un târg de turism în ţările nordice, întrucât în strategia noastră de management al destinaţiei Litoralul Românesc şi Delta Dunării am inclus, între obiectivele pentru acest an, recâştigarea pieţelor externe, care au fost tradiţionale pentru stațiunile de pe litoralul nostru, cu mai mulţi ani în urmă, între care şi ţările scandinave, Germania, Polonia etc.
Discutăm în aceste zile cu "tour-operator"ii finlandezi şi companiile aeriene, pentru a-i atrage, în vederea introducerii unei linii "charter", pentru Constanţa, începând din anul 2018.
În prima zi de târg, programul a stabilit o prezentare a Litoralului şi a Deltei Dunării, în cadrul unui eveniment organizat la Ambasada României din Helsinki.”
, a declarat CORINA MARTIN - președinte al Asociației de Promovare și Dezvoltare a Turismului "LITORAL - DELTA DUNĂRII
jooble.org